Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 4

07 april 2019

De 4-e ronde van de Dongense Darts Competitie. Pakte New Bundy’s vorige week zomaar een overwinning in de Tweede Divisie mee, deze ronde is het weer feest. HBHB wordt met een eindsprint met 7-6 verslagen. Darth Vader 2 speelde tegen Malibullseye dat nog geen overwinning heeft geboekt. Darth Vader pakte vanaf 4-4 een voorsprong en speelde de wedstrijd uit tot een 8-5 winst. Roel IJpelaar van Malibullseye finishte 100. Maar de onbetwiste koploper is TROTS. Het Vaartje 1 werd geen kans gegund en op een grote nederlaag getrakteerd. 10-3 de winst voor TROTS. Pijlloos was deze ronde vrij. De 180 teller blijft staan op 1. TROTS aan de leiding voor Darth Vader 2 en Pijlloos.

 

In de Eerste Divisie heeft ook Nie te Pijle zijn eerste overwinning binnen. Uit bij Het Karrewiel 2 werd er snel een 6-0 voorsprong genomen. Het Karrewiel kwam nog goed terug, maar bleef steken bij een 5-8. Niek Geutjes van Nie te Pijle had een 107 uitworp. Falcon werd vorige week te kijk gezet door Gijle Peile. Uithuilen en een week later maar weer proberen te winnen. Dat lukte aardig tegen Darth Vader 1. 8-5 de winst voor Falcon met een 180 score voor Toon Schellekens. Voor Darth Vader gooide ook Bram Peijnenburg een 180. De wedstrijd 4P tegen Up to the bar 1 is uitgesteld en Gijle Peile was deze ronde vrij. De 180 teller staat op 5. Gijle Peile blijft aan de leiding voor Falcon en Darth Vader 1.

 

De Tobbers waren vrij goed begonnen aan de competitie in de Ere Divisie. Maar dan komen de kanonnen van The Dartons op bezoek. De Tobbers hadden dan ook geen kans en verloren dik met 11-2. Kelvin Netten van The Dartons noteerde een 180. BSEIDREN en Het Karrewiel 13 speelde de Karrewiel derby. BSEIDREN was duidelijk sterker en won met 10-3 de wedstrijd. Ramon Bressers nu spelend bij BSEIDREN scoorde een 180. Malle Bull nam het op tegen Op Dreef 12. Vooral in de koppels 501 werd het verschil gemaakt door Malle Bull. 10-3 de einduitslag. Voor Malle Bull finishte Mark Bakx 112. Triple Trouble was deze ronde vrij. De 180 teller staat op 18 stuks. Malle Bull blijft aan de leiding voor The Dartons en BSEIDREN.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen