Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 3

01 april 2019

Ronde 3 alweer van de Dongense Darts Competitie. TROTS heeft een unicum bereikt. Drie keer winnen op een rij werd tot voor kort onmogelijk gehouden. Maar door een 7-6 overwinning op Malibullseye is de derde overwinning op een rij een feit. Pijlloos won vorige week ruim en wilde dit uiteraard voorzetten. Het Vaartje 1 kwam op bezoek en nam direct een 4-0 voorsprong. Dan wordt het moeilijk. Schade beperken dan maar. Dat lukte redelijk, want uitslag was 8-5 voor Het Vaartje. Ilse Jankowski van Pijlloos finishte 100. Voor New Bundy’s was het ook feest. Lang geleden dat er ene overwinning gevierd kon worden. Maar nu werd Darth Vader 2 met 8-5 huiswaarts gestuurd. Voor Darth Vader gooide Stefan Schoenmakers een 180. HBHB was deze ronde vrij. De 180 teller is ook van de grond en staat op 1. TROTS triomfantelijk aan de leiding voor Pijlloos en Darth Vader 2.

 

Darth Vader 1 had op meer gerekend in de eerste wedstrijden van de Eerste Divisie. Dan moest het maar tegen 4P gebeuren. Darth Vader sprong gelijk uit de startblokken en nam een 6-0 voorsprong. Uiteindelijk won Darth Vader met 8-5 van 4P. Wesley Intveld van Darth Vader finishte 90. Up to the bar 1 ontving Het Karrewiel 2 en was duidelijk wat sterker. Van 3-1 naar 6-2 naar 9-4 winst. Gijle Peile tegen Falcon is normaal altijd spannend. Maar wat is nog normaal deze tijden. Gijle Peile had geen kind aan Falcon. Een 10-3 winst en daarmee ook de derde winst op rij. Voor Falcon noteerde Kenneth Janssen ene 180 en finishte Marik Sterkens 116. Nie te Pijle was deze ronde vrij. De 180 teller staat op 3 stuks. Gijle Peile soeverein aan de leiding voor Falcon en Up to the Bar 1.

 

The Dartons tegen Malle Bull in de Ere Divisie. Herhaling van de play-offs finale. Beide begonnen goed aan de wedstrijd. The Dartons namen de wedstrijd over met de koppels tac/tic wat resulteerde in een 9-4 winst. Voor Malle Bull gooide Pim van Boxel een 180 en ook Jeffrey Siemons gooide een 180. Voor The Dartons gooide Wiek Claassen en Niels Schoormans beide een 180. Het Karrewiel 13 ontving Triple Trouble. Triple Trouble was duidelijk wat sterker, maar K13 is nooit ver weg. Wel de winst met 9-4 voor Triple Trouble met een 180 score voor Ton Verhoeven. Voor Karrewiel 13 had Hans de Jong een 113 uitworp. Op Dreef 12 speelde tegen BSEIDREN. En er zal toch niet weer een 6-7/7-6 uitrollen? BSEIDREN leek de wedstrijd te gaan beslissen, maar Op Dreef 12 pakte de laatste 2 en won zo zelf de wedstrijd. En natuurlijk met 7-6. Voor Op Dreef 12 noteerde Robin Huysmans een 180 en finishte 110. De 180 teller staat op 16. De Tobbers waren deze ronde vrij. Malle Bull staat voor op Op Dreef 12. The Dartons staat derde.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen