Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 8

28 oktober 2018

Ronde 8 van de Dongense Darts Competitie. No Mercy is net de nieuwe koploper van de Tweede Divisie, maar dan komt Pijlloos op bezoek. Willen die niet afzakken naar de onderste plaatsen zal er toch een keer gewonnen moeten worden. Maar dat zat er geen moment in voor Pijlloos. Met 11-2 een ruime winst voor No Mercy. HBHB speelde de derby tegen DVDVD. HBHB dik verloren vorige week en DVDVD juist gewonnen. HBHB pakte gelijk een kleine voorsprong en gaf die niet meer weg. 8-5 de winst voor HBHB. En er was nog een derby. Het Vaartje 1 tegen Het Vaartje 2. Gelijk vanaf het begin had Het Vaartje 2 de druk erop staan wat resulteerde in een ruime 10-3 winst. No Score is aan het winnen geslagen. De derde overwinning achter elkaar en nog wel op bezoek bij Het Karrewiel 1. 10-3 de score voor No Score en de blik kan weer naar boven gericht worden. Darth Vader staat al de hele competitie op de bovenste plaatsen. Maar nu op bezoek bij TROTS. In de koppels pakte TROTS wel punten, maar dat was niet voldoende voor de overwinning, want die ging naar Darth Vader. 9-4 de score. Nog geen 180 scores in deze divisie. No Mercy blijft bovenaan staan voor Het Vaartje 2 en Darth Vader.

 

Het Karrewiel 13 heeft de aansluiting weer gevonden in de Eerste Divisie. Door de inhaalwedstrijd tegen No Skill just lucky te winnen met 7-6 en door Nie te Pijle te verslaan met 8-5. In de koppels werd het verschil gemaakt. Voor Nie te Pijle gooide Dennis van Bree een 180 en voor K13 gooide Pim Bollen een 180. Na 4 nederlagen (!!) is er weer eens een winst voor Vrolijke Bull. Het Karrewiel 2 werd duidelijk overklast met 12-1. New Bundy’s speelde tegen 4P. Beide niet super gestart in de competitie en dan ook in de onderste regionen terug te vinden. New Bundy’s blijft daar voorlopig, want 4P was duidelijk te sterk met 9-4. No Skills just lucky ontving Gijle Peile dat de nieuwe koploper is. En dat maken ze ook waar. 9-4 de winst voor Gijle Peile. Falcon had als nummer 2 een moeilijkere klus. Thuis tegen Op Dreef 3. En Op Dreef 3 kwam met 3-1 voor, maar dan komt de ervaring van Falcon aan de oppervlakte. De wedstrijd draait om en Falcon weet er nog een 8-5 overwinning uit te slepen. Voor Op Dreef noteerde Wesley Kuijsters een 180 en Remko Pooters een 148 finish. De 180 teller staat op 13 stuks. Het Karrewiel 13 heeft nu de leiding weer terug overgenomen. Gijle Peile staat 2-e en Falcon is derde.

 

In de Ere Divisie was er een heuse topper. Malle Bull tegen The Dartons. De beste 2 tegen elkaar. The Dartons namen het initiatief en hielden de voorsprong vast. Van 3-1 naar 5-3 tot 8-5 einduitslag. Voor The Dartons gooide Wiek Claassen een 180 en finishte 106. John Genet finishte 105. Triple Trouble speelde tegen De Valk 1. Voor De Valk wordt het al snel erop of eronder om de play-offs te halen. Tegen Triple Trouble moest er dan ook gewonnen worden. Dat lukte net aan met 7-6. Ramon Bressers van De Valk gooide een 180. Op Dreef 12 staat ook goed op de bovenste plaatsen, maar kregen toch een tikkie van Game Shot Sala. Nog wel 2-0 voor, maar Game Shot Sala won gewoon met 10-3 de wedstrijd. Dylan de Ruysscher van Game Shot Sala gooide een 180 en finishte 117 en 104. De Tobbers ontvingen BSEIDREN. Singles en koppels tac/tic goed, maar koppels 501 niet. Die gingen alle verloren en dan wordt een wedstrijd winnen moeilijk. BSEIDREN pakte zo met 9-4 de winst. De 180 teller staat op 39 stuks. The Dartons nog stevig aan de leiding voor Triple Trouble. Malle Bull staat derde en Op Dreef 12 vierde.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen