Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 7

21 oktober 2018

De 7-e ronde van de Dongense Darts Competitie. No Score scoorde vorige week al een ruime overwinning en gaan door met winnen in de Tweede Divisie. TROTS kwam op bezoek en beide staan goed in de middenmoot. No Score was net wat beter en won met 8-5 de wedstrijd. Voor No Score gooide Barry Panis 86 uit en finishte Robin Panis 125. Het Vaartje 2 verloor vorige week en dan nu de moeilijke wedstrijd tegen het ervaren Karrewiel 1. Geen probleem voor Het Vaartje. Weer een goed 8-5 winst met een 99 finish van Jim van den Nieuwenhuizen. Nu het Vaartje heeft gewonnen moeten No Mercy en Darth Vader in het spoor blijven. No Mercy moest uit tegen Het Vaartje 1. No Mercy rook bloed en zette Het Vaartje op grote achterstand. Einduitslag 11-2 voor No Mercy. Darth Vader had verrassend een makkie met HBHB. HBHB solliciteerd nadrukkelijk voor de laatste plaats na een beschamende 12-1 verlies tegen Darth Vader. DVDVD staat nu nog vast onderaan en dan de wedstrijd tegen een titel favoriet Pijlloos. Weinig kans op punten, maar DVDVD laat zich niet gek maken. Het wordt zelfs een 7-6 winst voor DVDVD dat daarmee de eerste winst van het seizoen binnen haalt. Geen 180 scores in deze divisie. No Mercy is Het Vaartje 2 met een punt voorbij. Darth Vader staat op plaats 3.

 

Nie te Pijle is los in de Eerste Divisie. Waar ze 2 weken geleden nog het lachertje waren is er nu opnieuw een ruime winst. 4P is niet bij machten om het Nie te Pijle moeilijk te maken wat een uitslag gaf van 11-2 voor Nie te Pijle. Vrolijke Bull stond na ronde 4 nog netjes op een 2-e plaats, maar die tijden liggen ver achter ons. Op Dreef 3 kwam even op bezoek en won met 12-1. Volledig gedesillusioneerd achter gelaten na deze 12-1 wordt het zaak om weer op te krabbelen en weg te blijven van de laatste plaats. New Bundy’s speelde tegen Falcon. Hier ging het gelijk op, maar Falcon scoorde net een punt meer. 7-6 de winst voor Falcon. Voor New Bundy’s gooide Peter Willemsen een 180. Voor Falcon had Wil Luijken een 109 finish. BAM daar is overwinning nummer 6 voor Gijle Peile. Het Karrewiel 2 knipperde een keer met de ogen toen het 4-0 achter kwam. Het sputterde nog een beetje tegen, maar Gijle Peile won ruim met 10-3. Voor Gijle Peile scoorde Randy Biemans een 180 en Cees van Gils noteerde een 180. Het Karrewiel 13 tegen No Skills just lucky is uitgesteld. De 180 teller staat nu op 10. Gijle Peile heeft nu de leiding voor Falcon. Het Karrewiel 13 nu op plaats 3 met een wedstrijd minder.

 

In de Ere Divisie draait alles om het halen van de play-off plaatsen. De beste 4 van de competitie gaan spelen voor de prijzen. Het doek lijkt voor De Tobbers te zijn gevallen. In de wedstrijd tegen The Dartons werd slechts 1 puntje gehaald. 12-1 verlies voor De tobbers met wel een 180 score voor Edwin Proosten. Triple Trouble zit nog wel aan de goede kant van de scores. Uit bij BSEIDREN was er wederom een winst. 10-3 de uitslag. Voor Triple Trouble scoorde Ton Verhoeven 2 maal een 180. Ook Rudolf van Turnhout scoorde een 180 en Tim Koenen finishte 112. Op Dreef 12 kreeg vorige week een onverwacht verlies te verwerken en moesten nu op bezoek bij De Valk 1 dat ook verloor. Beide op zoek naar de winst en het was Op Dreef dat die ook heeft gevonden. 10-3 de uitslag voor Op Dreef 12 met 4x een 180 voor Robin Huysmans. 1x 180 voor Johan Smulders en 180 voor Kevin Lens. Game Shot Sala ontving Malle Bull voor de Salamander derby. Het lukte Game Shot Sala niet om een punt van Malle Bull af te pakken en verloor dus met 13-0. Voor Malle Bull noteerde Mark Bakx een 180. De 180 teller staat alweer op 36. De top 4 heeft zich enigszins losgemaakt van de rest. The Dartons voor Triple Trouble, Malle Bull en Op Dreef 12.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen