Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 11

01 december 2019

Ronde 11 van de Dongense Darts Competitie. Het verdict in de Tweede Divisie is gevallen. Vorige week was er nog verlies voor de nummers 1-2 en leek de competitie toch nog spannend te worden. Maar TROTS heeft dat een week later gelijk rechtgezet. DVDVD werd met maar liefst 13-0 verslagen. Jus Rutters van TROTS finishte 122 (op dubbel 1). De Nifkes van ’t Vaartje 2 waren deze ronde vrij. Dus is Pijlloos aan zet. Maar Pijlloos kwam niet verder dan een 7-6 verlies tegen Het Karrewiel 1. Armand Hermans van Pijlloos scoorde wel een 180. HBHB plakt er wederom een winst aan vast (nr 6 op rij). Uit bij Darth Vader was de laatste leg de beslissing. HBHB won deze en pakte zo met 7-6 de winst. No Mercy mocht deze week weer de reis maken naar Het Vaartje. Nu was Het Vaartje 1 de tegenstander. Alle koppels 501 werden door No Mercy binnen gehaald. De rest ging gelijk op, dus de winst was met 8-5 voor No Mercy. Goof Verbunt van Het Vaartje gooide een 180. De 180 teller staat nu op 5. TROTS heeft een straatlengte voorsprong op Pijlloos en Nifkes van ’t Vaartje 2.   

4P lijkt niet meer te stoppen in de Eerste Divisie. In het begin van de competitie bakte ze er niet veel van een stonden dan ook stevig op de laatste plaats. Maar nu blijven de overwinningen maar komen. Falcon werd in eigen huis vernederd door 4P. 11-2 de winst voor 4P met een 95 checkout voor Michael Heijne. En belangrijker de laatste plaats is overgedragen. Op Dreef 3 speelde tegen Het Karrewiel 2. Tot 4-4 was de wedstrijd in evenwicht. Maar alle koppels tac/tic waren voor Op Dreef 3 dat zo de wedstrijd met 9-4 besliste. Marcel Pruijssers van Op Dreef finishte 94. Gijle Peile was net wat sterker dan New Bundy’s. 8-5 de score met een 180 voor Hans Oerlemans en 101 finish voor Randy Biemans. De Tobbers ontvingen No Score. En als het nog wil deze competitie zal er gewonnen moeten worden. Met de druk er vol op kwam het wel tot winst, maar slechts 7-6. Nie te Pijle ontving in de Gouden Leeuw derby Vrolijke Bull. Er werd vuurwerk verwacht. Vrolijke Bull nam direct een kleine voorsprong, maar Nie te Pijle bleef goed aanhaken. Toch was de kleine voorsprong voldoende om met 7-6 de wedstrijd te winnen. Voor Nie te Pijle gooide Niels Schellekens een 180.  De 180 teller staat nu op 13. Vrolijke Bull op 1 gevolgd door De Tobbers en Op Dreef 3 staat goed op plaats 3.  

In de Ere Divisie slechts 2 wedstrijden. En gezien de uitslagen is het ook wel duidelijk dat Triple Trouble en Het Karrewiel 13 niet gaan meedoen in de play-offs. Beide verloren namelijk hun wedstrijden met 12-1. Het wordt nog een heel gevecht wie er laatste gaat worden! Triple Trouble moest op bezoek bij Op Dreef 12. Op Dreef had zelfs geen 180’ers of hoge finishes nodig om Triple Trouble te verslaan. Up to the Bar 1 had dat wel nodig om Karrewiel 13 terug te wijzen met 12-1. William Leijten gooide 2x 180 en Daan Bastiaansen finishte 122. Voor Het Karrewiel gooide Hans de Jong een 180. The Dartons tegen Malle Bull wordt later gespeeld. De 180 teller staat op 58. Op Dreef 12 staat op plaats 1 voor Up to the Bar 1.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen