Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 5

14 april 2019

Ronde 5 Dongense Darts Competitie. Darth Vader 2 moest als de nummer 2 op bezoek bij Het Vaartje 1. Tot 4-4 ging het gelijk op, daarna gaf Het Vaartje 1 gas bij en pakte alle resterende punten. 9-4 de winst voor Het Vaartje 1. HBHB nam het op tegen Pijlloos. HBHB heeft 2x achter elkaar verloren en met Pijlloos erbij wordt dat drie. 4-9 de winst voor Pijlloos met een 106 finish voor Michel Michielse van Pijlloos. De wedstrijd New Bundy’s tegen Malibullseye ging op en neer. Maar New Bundy’s de laatste en beslissende en won met 7-6 de wedstrijd. Herman Anders van New Bundy’s had een 102 uitworp. TROTS was deze ronde vrij. De 180 teller blijft staan op 1. TROTS blijft gewoon koploper ondanks dat het niet hoefde te spelen. Pijlloos staat nu 2-e en Dart Vader 2 op de derde plaats.

 

Gijle Peile is bezig aan een bijzondere reeks in de Eerste Divisie. Met Het Karrewiel 2 op bezoek kan het alleen maar mooier worden. Maar het was niet de avond van Gijle Peile. Alle koppels 501 gingen verloren en ook de tac/tics waren niet om naar huis te schrijven. 9-4 de overwinning voor Het Karrewiel 2. Voor Gijle Peile noteerde Hans Oerlemans een 180. Up to the bar 1 nam het op tegen Nie te Pijle. Nie te Pijle had heel weinig in te brengen en moesten het doen met 2 puntjes. 11-2 de ruime score voor Up to the bar met een 180 voor Jean Coussaert en 96 finish Wesley Kuijsters. 4P ontving Falcon dat nog goed 2-e staat in deze divisie. Maar 4P wilde weer eens een goede uitslag neerzetten en Falcon was het slachtoffer. 9-4 de winst met een 90 checkout van Henk Boudewijns. Darth Vader 1 was deze ronde vrij. De 180 teller staat nu op 7. Gijle Peile blijft aan de leiding voor Falcon en Up to the bar komt eraan.

 

The Dartons denderen maar door in de Ere Divisie. Zomer of winter-competitie doet er niet toe. Op Dreef 12 had niet zoveel in te brengen en verloor met 11-2. Het Karrewiel 13 ontving Malle Bull. Het werd denk ik onverwachts een spannende wedstrijd. Het Karrewiel nam een 3-1 voorsprong en alle koppels gingen gelijk op. Dus de winst was binnen voor K13. 7-6 de score met een 180 voor Hans de Jong. Voor K13 gooide Pim Bollen 123 uit. Voor Malle Bull had Pim van Boxel uitworpen van 100 en 136. Ook spannend was de wedstrijd De Tobbers tegen Triple Trouble. Van 2-2 naar 4-4 en 6-6. De laatste teamronde moest de beslissing brengen. Triple Trouble pakte deze en daarmee met 7-6 de winst. Voor De Tobbers finishte Antoine Zanoni 100. BSEIDREN was deze ronde vrij. De 180 teller staat op 19 stuks. Malle Bull staat nog net aan de leiding voor The Dartons. BSEIDREN blijft derde.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen