Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 10

12 november 2018

Ronde 10 van de Dongense Darts Competitie. Het Vaartje 2 blijft winnen in de Tweede Divisie. No Score gaf in het begin van de partij nog thuis, maar Het Vaartje scoorde de punten in de koppels. 8-5 de winst voor Het Vaartje. Darth Vader blijft enigszins in het spoor door een 7-6 winst op Het Vaartje 1. De laatste leg gaf de beslissing. Ook No Mercy blijft gewoon bovenin meedraaien. Thuis in de Stapperij werd er tegen HBHB gespeeld. No Mercy was duidelijk sterker en won met 10-3. Pijlloos pakte vorige week een ruime winst en nu lukte dat weer. TROTS kwam eerst wel met 2-0 voor, maar daarna werden er nog maar weinig punten gehaald. 9-4 voor Pijlloos. Het leek een zware avond te worden voor de mannen van DVDVD. Het Karrewiel 1 nam een 3-1 voorsprong, maar wist dat niet echt uit te bouwen. DVDVD kwam terug en won gewoon met 8-5 de wedstrijd. De 180 teller blijft staan op 1. No Mercy blijft aan de leiding gevolgd door Het Vaartje 2. Darth Vader raakt iets achterop, maar staat wel derde.

 

Top 3 wint wederom in de Eerste Divisie.  Falcon, Gijle Peile en Het Karrewiel 13 lijken zich nu echt los te maken van de rest en gaan spelen voor het prijzengeld en natuurlijk promotie naar de Ere Divisie. Falcon had geen moeite met Het Karrewiel 2. 9-4 de score voor Falcon met een 180 voor Toon Schellekens. Gijle Peile nam het op tegen New Bundy’s. Hier ging het gelijk op tot 3-3. Daarna waren alle punten voor Gijle Peile dat zo dus met 10-3 kon winnen. Het Karrewiel 13 staat al een tijd bovenaan en dat blijven ze ook na deze speelronde. Ook al kwam 4P nog met 4-3 voor, de einduitslag was 9-4 voor Het Karrewiel 13. De wedstrijd Nie te Pijle tegen Vrolijke Bull werd uitgesteld. De 180 teller staat op 15. De stand blijft zoals die was. Het Karrewiel 13, Gijle Peile en Falcon de nummer 3.

 

Triple Trouble kon tegen The Dartons laten zien dat plaats 2 in de Ere Divisie geen incident is. Maar The Dartons klappen er gelijk op en laat Triple Trouble niet in de wedstrijd komen. 10-3 de ruime winst voor The Dartons. Voor Triple Trouble noteerde Ton Verhoeven een 180. Voor The Dartons gooide Edwin Nuis 2x een 180 en finishte 100. De Tobbers konden niet winnen van Op Dreef 12. Ook hier een 10-3 score in het voordeel van Op Dreef. Voor Op Dreef finishte Corné van Uden 101. Game Shot Sala ontving De Valk 1. En Game shot Sala kwam met 3-2 voor, maar kon het niet vasthouden. Oa door een 180 score van Ramon Bressers en 180 score van Sven Damen won De Valk met 9-4 de wedstrijd. Ramon finishte ook nog 120. BSEIDREN tegen Malle Bull is verzet. De 180 teller staat op 48. The Dartons aan kop voor Triple Trouble. Op Dreef 12 staat nu derde.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen