Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 5

08 oktober 2018

De 5-e ronde van de Dongense Darts Competitie. Het Vaartje 2 is in opperbeste stemming. Bovenaan in de Tweede Divisie, maar dan komt HBHB op bezoek. Geen probleem voor Het Vaartje. Deze routinees van D’Ouwe Sok werden met 9-4 verslagen. No Score wist niet te winnen van Pijlloos. In een evenwichtige wedstrijd was het toch Pijlloos dat net een puntje meer pakte. 7-6 de winst met een 135 check-out van Nadia van der Kaay. Het lukt Vaartje 1 niet om in het spoor te blijven van Vaartje 2. Thuis tegen TROTS kwam het niet verder dan een 4-9 verlies. Voor TROTS gelijk de grootste overwinning. Het Karrewiel 1 speelde tegen de nummer 2 No Mercy. Tot 6-6 ging het gelijk op. De beslissende leg werd gewonnen door Het Karrewiel 1. 7-6 de winst. Darth Vader kreeg DVDVD op bezoek. Darth Vader bleek net wat sterker en won met 8-5. De 180 teller staat nog op 0. Het Vaartje 2 aan de leiding voor No Mercy en Darth Vader.

 

Een echte kraker in de Eerste Divisie. Het Karrewiel 13 speelde tegen Op Dreef 3. Het aanwezige publiek ging er goed voor zitten. Het Karrewiel 13 is niet onder de indruk en pakt gewoon de punten. De ervaring geeft dan toch de doorslag. 10-3 de grote winst voor Het Karrewiel waarmee Op Dreef 3 even is uitgespeeld voor de bovenste plaatsen. Nie te Pijle komt maar niet in het spel. Tegen Falcon zat er dan ook niks anders op dan de schade beperkt houden. Falcon won ruim met 10-3. Gijle Peile ontving Vrolijke Bull. De wedstrijd ging aardig gelijk op, maar in de koppels tac/tics liet Vrolijke Bull het afweten. Alle punten naar Gijle Peile dat zo de wedstrijd met 9-4 kon winnen. 4P en Het Karrewiel 2 troffen elkaar in de Viersprong. Tot 6-6 ging het gelijk op. Het Karrewiel 2 won de beslissende leg en zo dus ook de wedstrijd met 7-6. New Bundy’s dan tegen No Skills just lucky. New Bundy’s kan wel weer een overwinning gebruiken, want de onderste plaatsen komen rap in het zicht. Maar No Skills just lucky is duidelijk te sterk en pakt gewoon met 9-4 de wedstrijd. Voor New Bundy’s had Herman Anders een 108 finish. De 180 teller blijft op 6 staan. Het Karrewiel 13 nu duidelijk aan de leiding voor Falcon en Gijle Peile.

 

In de Dongense Ere Divisie is Op Dreef 12 sterk aan de competitie begonnen. En nu was het de beurt aan BSEIDREN om zonder punten weer te vertrekken uit De Dreef. Een 13-0 overwinning dus voor Op Dreef 12 met 3x een 180 voor Kevin Lens. Robin Huijsmans scoorde 1 maal 180. Game Shot Sala verliest voor een 2-e maal op rij. Er was nog even een 3-2 voorsprong, maar daarna pakte The Dartons alle punten. 10-3 de winst dus. Voor Game Shot Sala scoorde Kevin Zijlmans een 180 en voor The Dartons gooide Kelvin Netten een 180. Triple Trouble had niet veel in te brengen tegen Malle Bull. Het werd geen 13-0 zoals in de beker, maar toch een 10-3 verlies. Voor TT gooide Jurgen Evers een 180. Voor Malle Bull gooide Jeffrey Siemons een 180 en een 110 finish. De Valk 1 ging vorige week hard onderuit. Zaak om in een week weer de energie te vinden voor de wedstrijd tegen De Tobbers. De Tobbers scoorde vooral in de koppels tac/tic niet goed en verloren dan ook ruim de wedstrijd. Ook hier een 10-3 score. Marco Verschure van De Tobbers had een 100 checkout. De 180 teller is verder gestegen naar 18. The Dartons aan de leiding gevolgd door Op Dreef 12 en Triple Trouble.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen