Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 4

01 oktober 2018

Ronde 4 alweer van de Dongense Darts Competitie. Pijlloos had zich aan de kop van de Tweede Divisie  genesteld en speelde nu thuis tegen Het Vaartje 2. Makkie zou je zeggen, maar die stonden ook mee bovenaan. Pijlloos kwam zelfs met 6-1 achter, maar wist de schade te beperken. Wel een 9-4 verlies. En er was nog een koploper. No Mercy speelde thuis tegen Darth Vader. Het ging gelijk op en de 1001 teamronde moest de beslissing brengen. No Mercy pakte deze en daarmee ook met 7-6 de winst. Het Vaartje 1 moest op bezoek tegen HBHB. Gelijk opgaand tot 4-4, maar toen was het HBHB dat de punten binnen haalden. 8-5 de score voor HBHB met een 95 finish voor Rob van Dongen. Het zat TROTS toch niet lekker. Eerste winst al binnen, maar daarna gelijk weer verlies noteren. Tegen Het Karrewiel 1 een nieuwe kans. Het ging hier ook gelijk op, alleen pakte Het Karrewiel net een koppels 501 meer. 7-6 de winst derhalve voor Karrewiel 1. DVDVD tegen No Score is uitgesteld. Geen 180 scores tot dusver. Het Vaartje 2 nu alleen aan de leiding voor No Mercy.

 

Na 3 verliespartijen was daar eindelijk weer een winst voor Het Karrewiel 2 in de Eerste Divisie. En wat voor 1. New Bundy’s had weinig in te brengen. Het werd een 9-4 einduitslag. Voor New Bundy’s gooide Justin Schouten een 180 score. Falcon is stiekem naar boven aan het klimmen. 1 verliespartij pas deze competitie en nu ook weer een degelijke winst. Gijle Peile werd met 9-4 kort gehouden. Voor Falcon noteerde Marik Sterkens een 105 finish. Anton Snoeren van Gijle Peile finishte 117. No Skills just lucky tegen Nie te Pijle maakte er een thriller van die met de 1001 teamronde beslist moest worden. Nie te Pijle pakte die niet, waardoor No Skills just lucky de wedstrijd met 7-6 konden winnen. Op Dreef 3 blijft goed in het spoor van de bovenste teams. Thuis tegen 4P war er gewoon weer een winst. 8-5 de score. De topper van de week was natuurlijk Vrolijke Bull tegen Karrewiel 13. De 2 zwaargewichten van de Eerste Divisie. En een clash werd het ook. Van 2-2 naar 4-4 en uiteraard tot 6-6. Het Karrewiel 13 pakte het beslissende punt en daarmee de wedstrijd met 7-6. Toine Akkermans van Vrolijke Bull finishte 104. De 180 teller staat op 6. Het Karrewiel 13 aan de leiding gevolgd door Vrolijke Bull.

 

In de Ere Divisie kreeg De Valk 1 vorige week al een tikkie van Game Shot Sala. Nu tegen The Dartons kwam daar nog een tikkie bij. De Valk had erg weinig in te brengen en verloor ruim met 12-1. Ik had ze al opgeschreven voor de play-offs, maar dan moet er wel snel wat gebeuren. Voor the Dartons noteerde Niels Schoormans een 180 en Edwin Nuis een 180. Ramon Bressers van De Valk finishte 112. De Tobbers speelden tegen Triple Trouble. Een matig begin van De Tobbers brak ze dan toch op. 9-4 de score voor Triple Trouble dat hiermee de 2-e overwinning pakte. Ton Verhoeven van TT finishte 105. Game Shot Sala kon de lijn van vorige week niet doortrekken. BSEIDREN kon op het gemak uitlopen naar een 11-2 winst. Frank Claassen van BSEIDREN gooide een 180 en finishte 110. Malle Bull tegen Op Dreef 12 is uitgesteld. De 180 teller staat op 10 stuks. The Dartons voor Triple Trouble.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen