Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 2

17 september 2018

Ronde 2 van de Dongense Darts Competitie. Ook de Dongense Ere Divisie is begonnen aan de winter competitie. In de Tweede Divisie is het Pijlloos dat een 2-e overwinning op rij liet noteren. Het begin van de wedstrijd was voor Het Karrewiel 1, maar Pijlloos nam de wedstrijd helemaal over. 8-5 de winst. Vaak is het even wachten totdat TROTS een overwinning kan bijschrijven, maar nu is dat al in ronde 2. HBHB werd met 7-6 verslagen. Voor HBHB gooide Roy Roomer 94 uit. Ook Darth Vader 1 scoorde een 2-e overwinning. Makkelijk was het niet tegen Het Vaartje 2. Tot 6-6 ging het gelijk op, maar laatste punt was dus voor Darth Vader dat met 7-6 won. DVDVD tegen Het Vaartje 1 ging ook gelijk op tot 6-6. Het Vaartje scoorde de 1001 teamronde en won met 7-6. Goof Verbunt van Het Vaartje finishte 113. No Mercy kreeg No Score op bezoek. No Score had het begin van de competitie toch anders voorgesteld. Een 2-e verlies en nog wel een 9-4. Pijlloos is nu de nieuwe koploper voor Darth Vader en No Mercy.

 

In de Ere Divisie was het dus ronde 1. Als laatste Winter kampioen mocht The Dartons spelen tegen Op Dreef 12.  Het ging aardig gelijk op, maar in de koppels 501 pakte The Dartons net een punt meer. 7-6 de winst voor The Dartons. Rick Verschure van Op Dreef noteerde een 180. Malle Bull speelde tegen De Tobbers. De Tobbers vreesde alweer voor een 13-0 scenario, maar konden goed tegenstand bieden. Malle Bull was wel sterker en won met 8-5 de wedstrijd. Voor De Tobbers gooide Antoine Zanoni een 180. Game Shot Sala was goed op weg om de wedstrijd naar hun hand te zetten tegen Triple Trouble. 5-2 voor, maar de wedstrijd kantelde. Triple Trouble won zelfs nog met 7-6. BSEIDREN verloor in de beker een wilde zich wel even herstellen tegen De Valk 1. De wedstrijd bleef goed in evenwicht en de teamronde moest de beslissing brengen. De Valk 1 pakte deze en won zo met 7-6 de wedstrijd. Voor BSEIDREN gooide Dennis van Strien een 180 en finishte Leo Laurijsen 114. Malle Bull staat deze week aan de leiding. De 180 teller staat op 3.

 

En daar is overwinning nummero 2 voor Op Dreef 3. Nieuw in de Eerste Divisie, maar dat maakt ze niet uit. Nie te Pijle werd met 7-6 naar huis gestuurd. Falcon had ook al een overwinning staan, maar daar blijft het even bij. Het Karrewiel 13 was veel te sterk en won met 11-2 afgetekend. Hans de Jong van K13 noteerde een 180. Zou Gijle Peile ook weer terug willen naar de Ere Divisie? 4P werd met 10-3 verslagen en dat na een 3-1 achterstand. Dennis Horvers van 4P finishte 96. New Bundy’s speelde tegen Vrolijke Bull. Vrolijke Bull kwam met 6-3 voor, maar New Bundy’s bleef erin hangen. Uiteindelijk een 7-6 overwinning voor Vrolijke Bull. Van de wedstrijd Het Karrewiel 2 tegen No Skills just lucky is geen uitslag bekend. Het Karrewiel 13 heeft de kop overgenomen. De 180 teller staat alweer op 4.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen