Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 14

24 juni 2018

Ronde 14 Dongense Darts Competitie met de ontknoping in de Eerste Divisie. Darth Vader of Nie te Pijle hebben de meeste kans of ligt er nog een ander team op de loer. Darth Vader 2 kreeg Gijle Peile op bezoek dat de laatste weken in prima vorm verkeerde. En Gijle Peile schoot gelijk uit de startblokken en pakte een 6-0 voorsprong. Darth Vader had weinig in te brengen en verloor dik met 10-3. Nie te Pijle was massaal uitgerukt naar Het Karrewiel voor de wedstrijd tegen Karrewiel 13. Eerste wedstrijd leverde een winst op voor Nie te Pijle. Maar het was de avond van Karrewiel 13. Nie te Pijle werd afgedroogd met 11-2 door Hans de Jong en co. Hans de Jong gooide een 164 finish en ook nog een 118. Falcon ontving thuis 4P. Falcon won ruim met 10-3. Marick Sterkens van Falcon gooide een 180. De stand is nu: Darth Vader 2 heeft ondanks het grote verlies net een punt meer dan Het Karrewiel 13. Nie te Pijle had de titel voor het grijpen, maar staat met Het Karrewiel 2 op plaats 3. De 180 teller is geëindigd op 15.

 

Darth Vader 1 was al kampioen in de Tweede Divisie, maar plaats 2 was nog niet zeker. New Bundy’s en De Valk dart door moesten dat gaan uitmaken. De Valk dart door speelde tegen Darth Vader 1. Het ging aardig gelijk op, maar je bent kampioen of niet. Darth Vader won met 8-5 de wedstrijd. Boy van Praet van De Valk dart door gooide 122 uit. New Bundy’s moest op bezoek bij HBHB en de eerste ontmoeting ging moeizaam naar New Bundy’s. Nu was er geen vuiltje aan de lucht voor New Bundy’s. een makkelijke 12-1 overwinning tot gevolg. Het Vaartje verloor met 9-4 van Malibullseye. New Bundy’s pakt dus plaats 2 achter Darth Vader 1. De 180 teller is geëindigd op 6.

 

In de Ere Divisie ging het alleen nog om de eer. Malle Bull kampioen en The Dartons zeker van plaats 2. Maar dat weerhield The Dartons er niet van om nog een keer uit te halen. En dat zelfs tegen Malle Bull. 12-1 de score met een 180 voor Mark Goos en Edwin Nuis. Mark finishte ook nog 130. BSEIDREN kende niet veel moeite om Triple Trouble met een nederlaag naar huis te sturen. 9-4 de score. Voor BSEIDREN gooide Roy IJpelaar een 180. Voor Triple Trouble noteerde Dennis Heeren een 180. En de Gouden Leeuw derby Vrolijke Bull tegen De Tobbers stond op het programma. De Tobbers namen een voorsprong en hielden dat vast. 9-4 werd zelfs de winst met een 180 voor Corné ‘the legend’Huijben. Op Dreef 12 was deze ronde vrij. De 180 teller is geindigd op 51.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen