Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 12

11 juni 2018

Ronde 12 Zomer Dongense Darts Competitie. Het Vaartje had in de Tweede Divisie 2 grote nederlagen achter elkaar moeten slikken, maar hier is weer een winstpartij. Thuis tegen De Valk dart door ging het gelijk op tot 6-6. De teamronde werd gewonnen door Het Vaartje dat zo met 7-6 de wedstrijd won. Boy van Praet van De Valk dart door finishte 96. HBHB tegen Malibullseye werd ook een 7-6 wedstrijd. Hier in het voordeel van Malibullseye. En ook New Bundy’s tegen Darth Vader 1 werd met het kleinste verschil beslist. De topper in deze divisie. New Bundy’s nam een voorsprong, maar Darth Vader bleef er goed bij. New Bundy’s won wel met 7-6. Justin Schouten van New Bundy’s finishte 90. De 180 teller blijft staan op 6. Darth Vader kan zich gaan opmaken voor het kampioenschap. New Bundy’s staat op plek 2.

 

Het Karrewiel 13 speelde tegen Falcon in de Eerste Divisie. Even de kop van de ranglijst vast gehad, maar dat lijkt alweer lang geleden. Falcon pakte nu ook gewoon de wedstrijd door oa alle koppels 501 te winnen. 8-5 de score. Voor K13 gooide Pim Bollen een 180 en finishte Hans de Jong 132. Gijle Peile had geen antwoord op het geweld van Het Karrewiel 2. 9-4 de score voor Het Karrewiel 2. De topper was natuurlijk Darth Vader 2 tegen Nie te Pijle. Kan Nie te Pijle stand houden of is na deze week voorbij. Het begin was duidelijk voor Darth Vader. Maar in de koppels was Nie te Pijle sterker en won zelfs de wedstrijd met 7-6. Aanval afgeslagen, maar Nie te Pijle heeft nog maar 1 wedstrijd te gaan waar Darth Vader er 2 heeft. 4P was deze ronde vrij. De 180 teller staat op 14. Nie te Pijle aan de leiding met op plaats 2 Darth Vader 2.

 

In de Dongense Ere Divisie speelde Triple Trouble en Op Dreef 12 tegen elkaar. En dat is altijd een 7-6 of 6-7. En nu uiteraard ook weer. Op Dreef 12 nam direct een voorsprong, maar Triple Trouble kwam hard terug in de koppels. Triple Trouble pakte zelfs de wedstrijd met 7-6. Antos Jankowski van Triple Trouble noteerde 2 maal een 180. Piet van Andel van Op Dreef finishte 100. BSEIDREN ontving De Tobbers die snakken naar een overwinning. Maar De Tobbers kwamen toch wat tekort en verloor dan ook met 9-4. Voor BSEIDREN gooide Sjef Laurijsen 133 uit. Vrolijke Bull tegen The Dartons. De uitslag was hetzelfde als in de eerste ontmoeting. 12-1 voor The Dartons die daarmee weer iets dichter bij Malle Bull komen. Edwin Nuis van The Dartons finishte 152. Malle Bull was deze ronde vrij. De 180 teller is gestegen tot een totaal van 40. Malle Bull blijft bovenaan staan en The Dartons staan heel stevig op plaats 2.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen