Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 11

03 juni 2018

De 11-e ronde van de Dongense Darts Competitie.  Nie te Pijle had de kop overgenomen van Het Karrewiel 13 in de Eerste Divisie. Nu de kans om K13 definitief af te schudden. Waar Het Karrewiel deze ronde vrij was kreeg Nie te Pijle Gijle Peile op bezoek. Gijle Peile nam een 4-2 voorsprong, maar de wedstrijd was nog niet gespeeld. Nie te Pijle kwam terug en hoe. Alle resterende punten werden gepakt en zo won Nie te Pijle met 9-4. Niek Geutjes van Nie te Pijle finishte 100. Falcon kwam duidelijk tekort tegen Het Karrewiel 2. 10-3 de score met een 95 finish voor Jeroen de Jong. Voor Falcon finishte Marick Sterkens 96. 4P is het even kwijt. De derde verliespartij op rij is een feit. Darth Vader 2 was met 10-3 te sterk. De 180 teller blijft staan op 13. Nie te Pijle blijft aan de leiding en de nummer 2 is nu Darth Vader 2.

 

Hebben The Dartons nog geloof in de titel van de Ere Divisie? Of hebben ze de spreekwoordelijke handdoek geworpen. Tegen Op Dreef 12 lijkt toch het laatste. Waar normaal dit soort team worden opgerold (11-2 eerste wedstrijd) was er nu slechts een 7-6 winst. Voor Op Dreef gooide Hans van Weesenbeek een 180. De Tobbers hadden het naar hun zin in de wedstrijd tegen Triple Trouble. Zomaar 5 punten in een wedstrijd en nieuwe shirts. Triple Trouble pakte dus wel met 8-5 de winst. Malle Bull speelde thuis tegen BSEIDREN en bij een winst zou de titel wel eens dichtbij kunnen zijn. BSEIDREN bleef aardig bij, maar Malle Bull was gewoon sterker. 8-5 de winst voor Malle Bull. Voor BSEIDREN scoorde Dennis van Strien 2x een 180 en een 100 finish, Ramon Bressers 1x 180. Vrolijke Bull was deze ronde vrij. De 180 teller staat op 38. Malle Bull riant aan de leiding voor The Dartons.

 

HBHB won voor een 2-emaal in de Tweede Divisie van Het Vaartje. HBHB dat de laatste weken toch al in vorm is won ruim met 11-2. Malibullseye had al 6 wedstrijdjes niet gewonnen en nu kwam Darth Vader 1 op bezoek. Gelijk vanaf het begin liep Darth Vader weg en kon Malibullseye verliespartij nummer 7 bijschrijven. 10-3 de score voor Darth Vader met een 147 finish voor Teun Nollen. De Valk dart door speelde tegen de nummer 2 New Bundy’s. Maar dat was niet te zien. De Valk dart door was bezig aan een dikke score toen New Bundy’s toch maar besloot mee te doen. Maar toen was de winst al binnen voor De Valk dart door. 9-4 de score. De 180 teller blijft staan op 6. Darth Vader 1  aan de leiding voor De Valk dart door.

 

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen