Dongense Darts Competitie

Speelronde 3

22 mei 2011

De 3-e speelronde van de Zomer competitie 2011. Aantal mensen hadden de kilometers van de avondvierdaagse nog in de benen, maar darten gaat natuurlijk ook gewoon door. Zoals in de Valk met de wedstrijd Falcon tegen Vrolijke Bull. En  zou het Vrolijke Bull lukken om in de derde wedstrijd in de Eerste Divisie wel punten te vergaren? Ja tegen Falcon lukt dat wel. 5-2 de winst voor Vrolijke Bull met een 140 checkout van Mike van de Beemd. Frank Emmerik finishte vanaf 91. Het Karrewiel 2 kreeg Gijle Peile op bezoek. De koppels gingen alle gelijk op, maar de singles en de teamronde gingen naar Gijle Peile. 5-2 de winst dus voor Gijle Peile. Pijlloos speelde tegen Game on en beide stonden bovenaan na 2 wedstrijden. Ook nu bleef het dicht bij elkaar. Singles gelijk en allebei een koppel winst. Pijlloos pakte met de afsluitende teamronde ook de winst in de wedstrijd met 4-3. Vincent Langeveld van Pijlloos scoorde een 180. Er zijn nu 4 180 scores gegooid in 3 speelweken. Pijlloos aan kop met Game on een punt erachter. En daar weer met een punt achterstand staat Gijle Peile.

In de Tweede Divisie is Het Vaartje niet te houden. 12 punten in de eerste 2 wedstrijden en daar kunnen ze wederom 6 punten aan toevoegen. Het Karrewiel 1 werd dus met 6-1 verslagen. Wout Rochat van Het Vaartje gooide 1 maal 180 en Corné van de Nieuwenhuizen gooide 91 uit. HBHB speelde in D’Ouwe Sok tegen Op Goei Geluk. Singles gingen gelijk op, maar de rest werd gewonnen door Op Goei Geluk. 6-1 de winst dus. Van de wedstrijd DKT 1 tegen Het Karrewiel 13 is geen uitslag bekend. 2 180’ers zijn er gegooid na 3 speelweken. Het Vaartje ver aan de leiding, gevolgd door Het Karrewiel 13 en Op Goei Geluk.

In de Dongense Ere Divisie zijn er ook weer 3 wedstrijden gespeeld. Met de 5km nog in benen moest de reis worden gemaakt naar De Dreef voor de wedstrijd Op Dreef tegen Triple Trouble. Singles gelijk, maar Op Dreef kreeg in de wedstrijd wel de overhand. 5-2 de winst met een 180 score voor Johan Smulers die ook een 110 finish scoorde. Martin Evertse gooide 102 uit. Voor Triple Trouble scoorde Stefan van Baal een 180 en gooide Antos Jankowski 111 uit. CHC nam het op tegen Het Karrewiel 69. CHC was duidelijk sterker en won met 6-1. Rob Emmerik van CHC gooide 115 uit. De Tobbers speelde tegen New Bundy’s. Wedstrijd was in handen van New Bundy’s, maar kantelde met de tac/tics. De Tobbers wonnen zelfs de wedstrijd met 4-3. De 180 teller blijft wat achter en staat na 3 speelronde op 5. CHC heeft bijna vanzelfsprekend weer de leiding, gevolgd door Op Dreef 1 en Triple Trouble staat derde.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen