Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 14

23 december 2019

Ronde 14 van de Dongense Darts Competitie en tevens de laatste van 2019. Er worden in alle divisies veel wedstrijden uitgesteld, maar deze moeten wel tijdig worden ingehaald. Zo is in de Tweede Divisie ook TROTS tegen Nifkes van ’t Vaartje 2 uitgesteld en wordt pas in 2020 gespeeld. No Mercy tegen Pijlloos ging wel door. De wedstrijd was in evenwicht, toch wist No Mercy een klein verschil te forceren. Daarmee ging de winst met 7-6 naar No Mercy. Voor Pijlloos noteerde Boy van Praet een 180. Darth Vader nam het op tegen Het Vaartje 1. Voor een 2-e maal deze competitie was Het Vaartje duidelijk te sterk. 8-5 de winst voor Het Vaartje. HBHB tegen Het Karrewiel 1 ging van 2-2 naar 4-4 en naar 6-6. De beslissende teamronde moest beslissen wie de winnaar ging worden. HBHB pakte deze en dus ook de winst met 7-6. Gert-jan Damen van Het Karrewiel finishte 98. DVDVD was deze ronde vrij. De 180 teller staat op 6. TROTS aan de leiding voor Pijlloos. HBHB is nu de nummer 3.

Het Karrewiel 2 pakt de 3-e overwinning op rij in de Eerste Divisie. En dat nog wel tegen De Tobbers die 5 overwinningen op rij hadden staan. Het gaat tot 4-4 gelijk op tot de koppels tac/tic eraan komen. Normaal het spelletje van De Tobbers, alleen nu even niet. Het Karrewiel 2 drukt door en pakt met 8-5 de overwinning. Voor De Tobbers gooide Leon Faro een 180 en finishte Antoine Zanoni 118. No Score speelde tegen Op Dreef 3. Beide goed in deze divisie, nu zaak om niet naar de onderste plaatsen terug te vallen. No Score moest toch toezien hoe Op Dreef 3 de punten binnen haalde. 9-4 winst voor Op Dreef 3 met een 180 voor Marcel Pruijssers. 4P had even een opleving, maar zijn weer terug bij af. Gijle Peile kwam op bezoek en was veel te sterk. 9-4 de overwinning voor Gijle Peile. Vrolijke Bull ontving New Bundy’s. New Bundy’s kon het bijhouden tot 4-4. Daarna gingen alle koppels tac/tic naar Vrolijke Bull. 8-5 de winst. Voor Vrolijke Bull noteerde Mike van de Beemd een mooie 161 finish. Voor New Bundy’s gooide Peter Willemsen een 180 en een uitworp van 114. Falcon tegen Nie te Pijle werd uitgesteld. De 180 teller staat nu op 17 stuks. Vrolijke Bull voor De Tobbers en Op Dreef 3.  

In de Ere Divisie ontving Malle Bull Het Karrewiel 13. Kan Het Karrewiel wederom stunten? Malle Bull liet gelijk zien dat er niets viel te halen. 11-2 de ruime score voor Malle Bull. Dylan de Ruysscher van Malle Bull finishte 120. De koploper Op Dreef 12 speelde tegen The Dartons. Wedstrijd begon 10 minuten later omdat nog niet alle publiek een plaatsje had gevonden. Op Dreef wilde alvast laten zien dat het kampioenschap het enige doel is. Maar of de wedstrijd verkocht is of dat het een totale offday was van Op Dreef is onbekend. Maar The Dartons won ‘gewoon’ met 13-0 deze wedstrijd. Ongekend! Voor Op Dreef scoorde Johan Smulders een 180. Voor The Dartons gooide John Genet een 180 en Wiek Claassen een 180. Triple Trouble tegen Up to the bar is verplaatst naar 3 Jan 2020. De 180 teller staat nu op 68. The Dartons heeft de kop overgenomen van Op Dreef 12.

Iedereen prettige dagen, goed oudjaar en met weer veel darts plezier in 2020.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen