Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 13

16 december 2019

Competitie ronde 13 op vrijdag de 13-e en de start van WK Darts. In de Dongense Ere Divisie werd slechts 1 wedstrijd gespeeld. Het Karrewiel 13 ontving Triple Trouble. De start was prima van Triple Trouble (3-1 voor), maar kakte helemaal in. Het Karrewiel 13 deed dat niet en won met 8-5 de wedstrijd. Het zal er om hangen wie van deze 2 teams onderaan gaan eindigen. Voor het Karrewiel noteerde Frank Snijders een 180. Voor Triple Trouble gooide Tim Koenen een 180 en Stefan van Baal een 180. Malle Bull tegen Op Dreef 12 werd afgezegd, maar is nog geen datum bekend. Up to the Bar tegen The Dartons wordt op 23 Jan 2020 gespeeld. Er zullen nog de nodige wedstrijden moeten worden ingehaald. De 180 teller staat op 65. Op Dreef 12 aan de leiding voor The Dartons.

In de Eerste Divisie zijn wel netjes alle wedstrijden afgewerkt. En een heuse topper. Op Dreef 3 tegen Vrolijke Bull. Op Dreef 3 pakte een kleine voorsprong, maar dan komen de koppels tac/tic eraan. Vrolijke Bull won ze allemaal en zo ook de wedstrijd. 7-6 de winst. Voor Op Dreef had Leo Lambooij een 110 uitworp. Gijle Peile zwemt een beetje kleurloos ergens in het midden en doen eigenlijk niet echt mee. Tegen No Score lukte het wederom niet om te winnen. 8-5 de winst voor No Score. Ook Het Karrewiel 2 zit in de grijze middenmoot. Uit bij New Bundy’s was er wel een winst voor Het Karrewiel. 8-5 de score met een 180 score voor Erik Oerlemans. Voor New Bundy’s finishte Lincy Harmsen-in ’t Groen 106. De Tobbers speelde thuis tegen Falcon en leken goed op weg naar een grote overwinning. Maar Falcon stribbelde nog wat tegen waardoor het bij een 8-5 winst bleef. Voor De Tobbers had Antoine Zanoni een 127 checkout en Edwin Proosten een 126 checkout. Nie te Pijle speelde thuis in de Gouden Leeuw tegen 4P. 4P had nog wat recht te zetten na vorige week. Maar 4P had het niet die avond. Nie te Pijle liep makkelijk uit naar een 10-3 score. Albert Kennekens van 4P finishte 100. De 180 teller staat op 14. De Tobbers blijven aan de leiding voor Vrolijke Bull. Op Dreef 3 blijft op plaats 3.

Beide teams van Het Vaartje speelde weer thuis in de Tweede Divisie. Het Vaartje 1 probeerde voor een 2-e maal van HBHB te winnen, maar de tijden zijn veranderd. HBHB vloog er gelijk in en het Vaartje bleef met slechts 3 punten achter. Winst dus met 10-3 voor HBHB. De Nifkes van ’t Vaartje 2 verging het beter. Bij een 4-4 tussenstand tegen Darth Vader namen De Nifkes de regie over. 9-4 eindstand! DVDVD nam het op tegen No Mercy. No Mercy was duidelijk sterker en won met 9-4 de wedstrijd. De nummers 1 en 2 speelden ook tegen elkaar. Pijlloos tegen TROTS. Pijlloos kwam 4-0 voor, maar even later was het gewoon 4-4. Toch was het Pijlloos dat de wedstrijd won. 7-6 de score. Het Karrewiel 1 was deze ronde vrij. De 180 teller blijft staan op 5. TROTS voor Pijlloos. De Nifkes van ’t Vaartje 2 is de nummer 3.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen