Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 12

09 december 2019

De 12-e ronde van de Dongense Darts Competitie. Het was helemaal in kannen en kruiken in de Tweede Divisie. TROTS duidelijk te sterk, maar Darth Vader pakte wel gewoon de 2-e winst tegen TROTS. Zelfs op bezoek bij TROTS was daar gewoon de 8-5 winst. En Pijlloos moet dat gezien hebben. Even gas geven tegen DVDVD en dan doen we misschien weer mee. En dat lukte. DVDVD werd met 11-2 verslagen. De Nifkes van ’t Vaartje hebben een weekje mogen rusten en hebben zich goed kunnen voorbereiden op HBHB. Tot 4-4 was de wedstrijd in evenwicht. De Nifkes van ’t Vaartje wist toch wat te forceren om zo de wedstrijd te kunnen winnen. 8-5 de score voor De Nifkes. No Mercy kreeg Het Karrewiel 1 op bezoek. No Mercy had de overhand, maar alle koppels tac/tic werden door Het Karrewiel binnen gesleept. En dit leverde zelfs de winst op met 7-6. Het Vaartje 1 was deze ronde vrij. De 180 teller blijft op 5 staan. De stand blijft ook zoals die was. TROTS aan de leiding voor Pijlloos en Nifkes van ’t Vaartje 2.

4P zit ín de ‘zone’ in de Eerste Divisie. De Tobbers hadden dan ook schrik om te moeten afreizen naar 4P. Maar ja De Tobbers zij natuurlijk niet voor niks titel kandidaat. Voordat 4P van de schrik was bekomen was de wedstrijd al gespeeld in het voordeel van De Tobbers. 10-3 de winst met een 102 finish voor Antoine Zanoni. En natuurlijk is ook Vrolijke Bull titel kandidaat. Gijle Peile kwam op bezoek en de wedstrijd was tot 4-4 in evenwicht. Vrolijke Bull plaatste even een versnelling en won nog met 8-5 de wedstrijd. New Bundy’s tegen Op Dreef 3 dan. Wil Op Dreef 3 bijblijven moet het net als in de eerste ontmoeting ruim winnen van New Bundy’s. Die winst kwam er alleen was het verschil nu kleiner. 7-6 de score voor Op Dreef 3. Het Karrewiel 2 had alweer 2x achter elkaar verloren en waren nu dus op zoek naar een overwinning. Dat moest dan gebeuren tegen Falcon dat vorige week zo te kijk werd gezet door 4P. De beslissing viel pas in de laatste 1001 teamronde. Het Karrewiel pakte deze en dus ook de 7-6 winst. No Score mocht het opnemen tegen Nie te Pijle. Ook hier was de wedstrijd lang gelijk opgaand, maar No Score scoorde beter op de koppels tac/tic. 8-5 de winst voor No Score. De 180 teller blijft staan op 13 stuks. De Tobbers aan de leiding, maar wel een wedstrijd meer dan nummer 2 Vrolijke Bull en nummer 3 Op Dreef 3.

De top 4 lijkt wel zeker in de Ere Divisie, maar kadootjes worden er niet uitgedeeld. Op Dreef 12 was dat zeker niet van plan tegen Up to the bar 1. Op Dreef was direct bij de les en liet Up to the bar niet in het spel komen. Eigenlijk is Up to the bar gewoon afgedroogd. 11-2 de winst voor Op Dreef met een 180 voor Martin Evertse en een 125 checkout voor Appie Veth. Voor Up to the bar finishte Dennis Hendrickx 151. The Dartons verloor de eerste ontmoeting nog van Het Karrewiel 13, maar zover lieten ze het deze keer niet komen. 10-3 de score voor The Dartons. Triple Trouble gooide wat het waard was tegen Malle Bull, maar het was niet voldoende voor winst. De teller bleef steken op een 5-8 score. Voor TT noteerde Jurgen Evers, Ton Verhoeven en Antos Jankowski allen een 180. Antos finishte ook nog 116. Voor Malle Bull finishte Pim van Boxel 124. De 180 teller gaat naar 62. Op Dreef 12 blijft aan de leiding voor The Dartons Up to the Bar 1.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen