Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 8

04 november 2019

De 8-ste ronde van de Dongense Darts Competitie. De koploper TROTS was deze ronde in de Tweede Divisie vrij en kon toekijken of de concurrenten dichterbij kwamen. De belangrijkste is Nifkes van ’t Vaartje 2. Die kregen DVDVD op bezoek. De Nifkes waren duidelijk sterker en pakte met 10-3 de winst. Pijlloos zal als het wil aanhaken niet teveel punten meer moeten verspelen. Op bezoek bij Darth Vader lukte dat vrij aardig. Een 10-3 score met een 100 finish voor Michel Michielse. HBHB speelde tegen No Mercy. No Mercy kwam met 5-3 voor, maar was het toen helemaal kwijt. HBHB raapte deze punten gretig op en won alsnog met 8-5. Het Vaartje 1 speelde de derby tegen Het Karrewiel 1. Het ging gelijk op in deze strijd en Het Karrewiel was net wat sterker. 7-6 de winst voor Het Karrewiel. De 180 teller blijft staan op 2. TROTS blijft aan de leiding, maar zien Nifkes van ’t Vaartje dichterbij komen. HBHB is nu de nummer 3.

Na 6 overwinningen is daar de eerste nederlaag voor Vrolijke Bull in de Eerste Divisie.  En dus de 2-e winst achter elkaar voor 4P die van de laatste plaats af willen komen. En het is een ruime overwinning ook nog. 9-4 de score voor 4P. Nie te Pijle ontving Gijle Peile. De wedstrijd was redelijk in evenwicht. Alleen met de koppels tac/tic maakte Gijle Peile een klein verschil en pakt zo met 7-6 de winst. Rob van Eijk van Gijle Peile finishte 120. Falcon speelde tegen New Bundy’s dat prima aan de wedstrijd begon. Maar Falcon wist New Bundy’s weer te achterhalen en won zelfs nog met 7-6. Voor Falcon alweer de derde winst op rij. De Tobbers mochten het opnemen tegen Op Dreef 3. Mooi moment voor Op Dreef om de nummer 2 te verslaan en zelf een plaats te stijgen. Maar daag De Tobbers niet uit. Van 3-1 gaat het hard naar 7-1. Winst zit er dan al niet meer in voor Op Dreef. Schade wel redelijk beperkt met een 9-4 score voor De Tobbers. Het Karrewiel 2 tegen No Score bleef spannend tot de laatste leg. Die moest de doorslag geven en de ervaring van Het Karrewiel gaf de doorslag. 7-6 de winst. 180 teller blijft staan op 8. De Tobbers nu aan de leiding voor Vrolijke Bull  

Op Dreef 12 mocht als de koploper van de Ere Divisie het opnemen tegen de zomer kampioenen van Malle Bull. Maar Op Dreef moet al snel in de achtervolging en een afstraffing lijkt aanstaande. Lijkt, want met de koppels tac/tic wordt de wedstrijd toch nog omgebogen. Winst is dan al naar Malle Bull, maar blijft bij een 6-7 score. Voor Op Dreef gooide Johan Smulders een 180. Voor Malle Bull had Jan Willem Siemons een 180 en finishte Pim van Boxel 150. Triple Trouble verloor de eerste ontmoeting met Karrewiel 13, maar liet dat nu niet gebeuren. Een degelijke 10-3 winst was er voor Triple Trouble. Voor TT noteerde Rudolf van Turnhout een 109 finish. Voor K13 gooide Hans de Jong een 180 en finishte 111. Wat een geweld in de wedstrijd The Dartons tegen Up to the Bar 1. Met als spektakelstuk een 170 finish voor Jeremy Brandenburg. 2x 180 voor Carlo van Kleef met uitworpen van 129 en 118, 180 voor Jeremy Brandenburg en een 180 voor Marly van den Heuvel. Wiek Claassen van The Dartons finishte 120. Oh ja de wedstrijd werd uiteindelijk nipt gewonnen door The Dartons. 7-6 de score. De 180 teller staat nu op 34 in totaal. Op Dreef 12 blijft aan de leiding voor The Dartons.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen