Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 7

27 oktober 2019

De 7-e ronde van de Dongense Darts Competitie. TROTS pakt door in de Tweede Divisie. Uit bij Het Vaartje 1 was er geen twijfel bij TROTS. Een dikke 10-3 winst voor TROTS en die zagen Nifkes van ’t Vaartje 2 punten verliezen. Die moesten op bezoek bij Het Karrewiel 1. In de koppels 501 werd het verschil gemaakt en Nifkes van ’t Vaartje kon alleen maar schade beperken. 7-6 de winst voor Het Karrewiel 1. Pijlloos had bij een grote uitslag tegen HBHB nog mee kunnen doen voor de titel. Pijlloos nam ook het initiatief, maar HBHB pakte zelfs de winst door de laatste 4 punten binnen te halen. 7-6 de score. Voor Pijlloos finishte Boy van Praet 105. DVDVD speelde tegen Darth Vader. En na 4 nederlagen wordt het wel weer eens tijd voor DVDVD. Het begin was er. 3-1 voor en doorpakken zou je zeggen. Maar het gaat helemaal mis voor DVDVD. Er wordt nog slechts 1 punt gepakt. 9-4 verlies dus tegen Darth Vader. Mark van Turnhout van DVDVD finishte 103. No Mercy was deze ronde vrij. De 180 teller blijft op 2 staan. TROTS neemt flink afstand van HBHB en Nifkes van ’t Vaartje 2.

Nie te Pijle had net de weg naar boven gevonden in de Eerste Divisie, maar moeten nu toch weer een nederlaag incasseren. En dat nog wel tegen Het Karrewiel 2. Alleen in de koppels 501 kan Nie te Pijle het bijhouden, voor de rest is Het Karrewiel sterker. 9-4 de score met een 180 voor Peter van Laarhoven en een 102 finish van Jeroen de Jong. Voor Nie te Pijle gooide Roy Netten ook een 180. De vlag kan uit bij 4P. Nog geen winst geboekt in de competitie, maar daar is verandering in gekomen. New Bundy’s werd met 9-4 verslagen. Michael den Boer van 4P finishte 96. Op Dreef 3 kan net de stap niet maken naar de top van deze divisie. Winnen thuis tegen Falcon had daar zeker bij geholpen, maar het bleef bij een 6-7 score. Ad Schellekens van Falcon finishte 98. Gijle Peile tegen De Tobbers gaat lang gelijk op. Maar bij 3-3 tussenstand gaan alle punten naar De Tobbers. 10-3 de winst dus voor De Tobbers. En Vrolijke Bull blijft maar winnen. Het was geen grote score deze keer, maar winst is winst. No Score verloor nipt met 7-6. Voor No Score finishte Barry Panis 108. De 180 teller staat op 8. Vrolijke Bull aan de leiding met op plaats 2 De Tobbers. Op Dreef 3 op plaats 3.

Het Karrewiel 13 pakte vorige week wederom een overwinning in de Ere Divisie en wilde nu nogmaals zegevieren tegen The Dartons. Want die waren al een keer verslagen, dus waarom niet nog een keer? In het begin ging het gelijk op, maar The Dartons zette een tandje bij. 8-5 werd uiteindelijk de winst voor The Dartons. Voor K13 noteerde Pim Bollen een 180. Voor The Dartons gooide John Gennet een 180 en finishte 132. Mark Goos had ook een 180. Malle Bull kreeg Triple Trouble op bezoek. In de koppels maakt Malle Bull het verschil en wint makkelijk. 10-3 de score met een 180 voor Jeffrey Siemons. Up to the Bar 1 tegen Op Dreef 12 is uitgesteld en wordt later verspeeld. 180 teller staat op 27 stuks. Op Dreef 12 blijft aan de leiding voor The Dartons.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen