Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 6

21 oktober 2019

Ronde 6 Dongense Darts Competitie. Een echte derby in de Tweede Divisie. In Het Vaartje Nifkes van ’t Vaartje 2 tegen Vaartje 1. Zaak voor De Nifkes om bij de les te blijven en de goede klassering niet weg te gooien ten kosten van Vaartje 1. Bij een 2-2 stand kwam dat besef ook door en gaven De Nifkes gas. 10-3 de score voor Nifkes van ’t Vaartje 2. Darth Vader, dat pas 1 overwinning mocht noteren, speelde tegen Het Karrewiel 1. En dan is daar overwinning 2. 10-3 de ruime score voor Darth Vader. Ook HBHB mocht een ruime overwinning opschrijven. DVDVD kwam duidelijk te kort en verloor met 10-3 van HBHB. TROTS speelde tegen No Mercy. Als No Mercy nog iets wil zal het toch wel een keer moeten gebeuren. En dan het beste tegen de koploper TROTS. Maar in de koppels is het TROTS dat de meesten punten binnen harkt en daarmee ook de wedstrijd in het slot gooit. Pijlloos was deze ronde vrij. TROTS blijft gewoon bovenaan staan met op plaats 2 Nifkes van ’t Vaartje 2.

Het is ongemeen spannend in de Eerste Divisie. No Score leek de troon te bestijgen, maar vallen er ook weer hard af. Vorige week al een verlies en nu was ook New Bundy’s te sterk. New Bundy’s idd. 8-5 de score en No Score is terug in de middenmoot. Falcon boekte een goede winst op Gijle Peile. Alle koppels 501 gingen in de tas van Falcon. Dat was uiteindelijk voldoende voor de 8-5 winst. 4P ontving Op Dreef 3. Waar 4P nog geen winst heeft gepakt, heeft Op Dreef al 3 winsten staan. En daar kwam nummer 4 bij. 4P verloor met 4-9 van Op Dreef 3 met een 112 checkout voor Leo Lambooij. De Tobbers speelden tegen Nie te Pijle. Massale opkomst van publiek en alle messen geslepen voor deze strijd. Nie te Pijle begon beter aan de wedstrijd en zelfs met de koppels tac/tic werd er een tik uitgedeeld. Nie te Pijle won uiteindelijk met 9-4 deze match. De favorieten voor de titel mochten op bezoek bij Het Karrewiel 2. We hebben het natuurlijk over Vrolijke Bull. Met oa een 180 score voor Toine Akkermans werd er met 10-3 duidelijk gewonnen door Vrolijke Bull. De 180 teller staat op 5 stuks. Vrolijke Bull aan de leiding voor Nie te Pijle. De Tobbers en No Score zakken weg.

Geen speelronde in de Ere Divisie, maar wel 2 inhaalwedstrijden zodat alles weer een beetje hetzelfde aantal heeft gespeeld. Malle Bull op volle sterkte speelde tegen Op Dreef 12 ook op volle sterkte. Op Dreef schoot gelijk uit de startblokken en was niet meer in te halen. Met 2x 180 voor Johan Smulders, 1x 180 Kevin Lens en een 180 voor Dennis v Strien met ook nog een 142 uitworp kon Malle Bull verlies niet voorkomen. 10-3 de score voor Op Dreef 12. Het Karrewiel 13 ontving Triple Trouble. Was dit ook een wedstrijd waar de vonken vanaf spatte? Neen, niks van dat. Karrewiel 13 forceerde in het begin een kleine voorsprong en hield deze goed vast. 8-5 de winst voor Het Karrewiel 13. Hans de Jong van K13 finishte 129. 180 teller staat op 23 stuks. Op Dreef 12 aan de leiding voor The Dartons en Up to the bar 1.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen