Dongense Darts Competitie

Bekerronde 2

14 oktober 2019

Bekerwedstrijden Dongense Darts Competitie

De competitie lag een weekje stil, want de 2-e ronde van het bekertoernooi stond op het programma. Vanaf nu is het knock-out. Verliezen is gelijk klaar met het bekertoernooi en focus op de competitie. In de Verliezersronde mocht Het Karrewiel 2 aantreden tegen Vrolijke Bull, de koplopers in de Eerste Divisie. Vanaf 2-2 nam Het Karrewiel een kleine voorsprong waardoor de druk erop kwam te staan bij Vrolijke Bull. En die druk was toch iets teveel. Redelijk verrassend won Het Karrewiel met 8-5 van Vrolijke Bull. New Bundy’s speelde tegen De Tobbers. De wedstrijd ging geheel gelijk op totdat het favoriete spelletje van De Tobbers aan bod komt. De tactische koppels en dan weet je het wel. De Tobbers maken het verschil in deze koppels en winnen de wedstrijd met 8-5. Voor New Bundy’s gooide Richard Schouten een 180 en finishte Justin Schouten 96. Voor de Tobbers gooide Antoine Zanoni een 180. HBHB trof met Het Vaartje 1 een gelijke. Middenmoot Tweede Divisie. Het ontloopt elkaar dan ook niet veel. Maar 1 van de teams is wel klaar met de beker na deze wedstrijd. Oa door een 180 van Roy Roomer weet HBHB een klein verschil te forceren en zo door te bekeren. 7-6 de score in het voordeel van HBHB. Nifkes van ’t Vaartje bekeren ook door ten koste van TROTS. Zonder te spelen overigens, want TROTS had geen team op de speeldag.  Het Karrewiel 1, DVDVD, Pijlloos en Darth Vader hadden allen een vrijloting en zijn ook door naar de volgende ronde.

Verliezersronde: Het Karrewiel 2, DVDVD, HBHB, Het Karrewiel 1, Nifkes van het vaartje 2, Pijlloos, Darth Vader, De Tobbers.

In de Winnaarsronde kwam Malle Bull in actie tegen 4P. 4P had weinig in te brengen tegen de talenten van Malle Bull. 13-0 de score met een 180 voor Pim van Boxel. No Score dat het niet onverdienstelijk doet in de Eerste Divisie ontving Het Karrewiel 13. No Score nam een voorsprong en Het Karrewiel kreeg het niet meer rechtgetrokken in de koppels tac/tic. No Score is met een 8-5 winst dus door naar de volgende ronde. Het Karrewiel 13 kan zich nu focussen op het halen van de play-offs in de Ere. Michiel van der Weegen van K13 finishte 101. Triple Trouble nam het op tegen Falcon. Aan ervaring geen gebrek. Triple Trouble is toch wel wat sterker en pakt de winst met 9-4. Ook een 9-4 score bij Up to the Bar 1 tegen Nie te Pijle. Na een 2-2 tussenstand scoorde Up to the bar beter in de koppels en maakte zo het verschil. Gijle Peile maakte het The Dartons in het begin toch moeilijk en het publiek ging er eens goed voor zitten. Maar in de koppels kwam het toch nog goed voor The Dartons dat won met 9-4. Voor Gijle Peile noteerde Bas van de Borst een 180. Voor The Dartons gooide Wiek Claassen een 180. Op Dreef 12, Op Dreef 3 en No Mercy hadden een vrijloting een zijn door naar de volgende ronde.

Winnaarsronde: Malle Bull, No Score, No Mercy, The Dartons, Up to the bar 1, Op Dreef 12, Triple Trouble, Op Dreef 3.

 

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen