Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 2

16 september 2019

Ronde 2 van de Dongense Darts Competitie. Pijlloos mocht aantreden tegen Het Karrewiel 1 en wilde die koppositie in de Tweede Divisie nog wel even vasthouden. Het Karrewiel 1 verloor de eerste wedstrijd. Pijlloos is duidelijk te sterk en won met 9-4 de wedstrijd. HBHB speelde tegen Darth Vader. Door matig beginnen van Darth Vader zat een overwinning er niet in. HBHB pakte de winst met 8-5. TROTS en DVDVD wonnen hun eerste wedstrijd en speelde nu tegen elkaar. Het werd nogal een eenzijdige wedstrijd. DVDVD wist geen enkel punt te scoren en verloor met 13-0 van TROTS. Van No Mercy tegen Het Vaartje 1 is geen uitslag bekend en Nifkes van ‘t Vaartje 2 waren deze ronde vrij. TROTS heeft door de maximale winst de kop overgenomen. Pijlloos op plaats 2.

Nie te Pijle verloor vorige week onverwachts in de Eerste Divisie. Deze week zaak om snel bij de les te zijn tegen Vrolijke Bull. Maar Vrolijke Bull is veel te sterk. Die gaan voor het kampioenschap! 11-2 de score met een 124 en 106 finish voor Twan van der Loo. Rob Emmerik finishte 100. De promovendus No Score was prima begonnen. Nu kregen ze de atleten van De Tobbers tegen. De Tobbers pakte een kleine voorsprong en hield dit ook vast. 7-6 de winst voor De Tobbers. 4P nam een voorsprong tegen Falcon, maar kreeg de wedstrijd niet over de streep. Falcon kwam terug en pakte zelfs door de laatste 1001 teamronde te pakken ook de nog de winst. 7-6 de score voor Falcon. Ook een spannende wedstrijd was New Bundy’s tegen Gijle Peile. Van 3-1 naar 4-4 en 6-6. Gijle Peile bleef koel in de 1001 teamronde en won ze de wedstrijd met 7-6. Het Karrewiel 2 mocht maar mooi een weekje bovenaan staan. Nu kwam Op Dreef 3 op bezoek. Het Karrewiel 2 hield gewoon stand en won zelfs ruim de wedstrijd. 10-3 de toch wel verrassende score. Hierdoor blijft Het Karrewiel 2 aan de leiding met op plaats 2: Vrolijke Bull.

In de Ere Divisie kunnen we kort zijn. Alleen Up to the bar 1 tegen The Dartons werd verspeeld. De wedstrijd was in evenwicht tot de koppels tac/tics. The Dartons maakte hier het verschil en won met 8-5 de wedstrijd. Voor Up to the bar scoorde William Leijten een 180 en Jeremy Brandenburg een 180. Voor The Dartons noteerde Wiek Claassen een 180 en finishte Edwin Nuis 140 en 115. Het Karrewiel 13 tegen Triple Trouble en Malle Bull tegen Op Dreef 12 worden op 18 Oktober gespeeld. De 180 teller staat op 8. The Dartons deze week aan de leiding. Na overleg met het bestuur en de teruggekomen opmerkingen van de captains is er besloten om wederom play-offs te spelen. De beste 4 teams gaan aan het eind uitmaken wie er kampioen wordt in de Ere Divisie. Vrijdagavond 31 Januari is de eerste avond van de play-offs.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen