Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 13

24 juni 2019

Speelronde 13 van de Dongense Darts Competitie. Up to the Bar 1 is kampioen geworden in de Eerste Divisie. De voorsprong is groot genoeg met nog 1 wedstrijd te gaan. Falcon probeerde het nog wel, maar kon ook maar 3 punten afpakken van Up to the Bar. 10-3 de score met een 180 voor William Leijten en Tim Vervoort. Voor Falcon finishte Ad Schellekens 94. Gijle Peile dat de hele competitie eigenlijk al stevig op plaats 2 staat kon ook weer een overwinning mee naar huis nemen. Nie te Pijle werd met 8-5 verslagen. Marcel Emmen van Gijle Peile finishte 109. Het Karrewiel 2 moet voor een 2-e week achter elkaar een 10-3 nederlaag incasseren. Darth Vader 1 begon gelijk sterk aan de wedstrijd en gaf Het Karrewiel dus geen kans. 4P was deze ronde vrij. De 180 teller staat op een totaal van 23 stuks waarvan er dus 8 voor William Leijten. Up to the Bar 1 dus kampioen. Gijle Peile staat vast op plek 2. Darth Vader 1 staat op plaats 3.

 

In de Tweede Divisie is er nog volop spanning wie daar de titel gaat pakken. TROTS heeft de beste papieren, maar Het Vaartje zit er kort achter. Deze speelronde gave ze elkaar niks toe. Het Vaartje 1 ontving Malibullseye en won met 10-3. Gert-jan Damen van Het Vaartje scoorde een 180. TROTS moest op bezoek bij HBHB in D’Ouwe Sok. In de koppels 501 gaf HBHB nog wat tegengas, maar TROTS pakte ook hier een 10-3 score. Hans van Rijswijk spelend bij TROTS scoorde een 180. Pijlloos had theoretisch ook nog een kans, maar lijkt toch uitgespeeld voor de titel. Tegen New Bundy’s werd er wel gewonnen, maar bleef bij een 7-6. Darth Vader 2 was deze ronde vrij. De 180 teller staat nu op een totaal van 5. TROTS staat 2 punten los van Het Vaartje 1. TROTS ontvangt voor de laatste wedstrijd Pijlloos en Het Vaartje 1 mag op bezoek bij New Bundy’s. Pijlloos staat op plaats 3.

 

De Tobbers snakken naar het eind van de Ere Divisie competitie. Waar de eerste wedstrijd tegen BSEIDREN nog werd gewonnen door De Tobbers zat dat er deze keer niet in. Pas bij een 0-9 tussenstand gingen De Tobbers meedoen. Maar de zege was al lang en breed binnen voor BSEIDREN dat uiteindelijk met 10-3 won. Triple Trouble wil graag op plaats 3 afsluiten, maar mochten nu aantreden tegen The Dartons. Alle 501 koppels waren voor The Dartons dat de wedstrijd met 9-4 won. Voor Triple Trouble scoorde Ton Verhoeven 2x 180 en Dylan in ’t Groen 1x 180. Voor The Dartons had Wiek Claassen een 150 finish en scoorde Edwin Nuis een 180. De uitslag van Het Karrewiel 13 tegen op Dreef 12 is onbekend en Malle Bull was vrij. De 180 teller staat op een totaal van 53. Malle Bull heeft 6 punten voorsprong op the Dartons. Dat moet voldoende zijn voor de titel. Triple Trouble blijft derde.

 

 

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen