Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 12

17 juni 2019

De 12-e ronde van de Dongense Darts Competitie. Hierna nog 2 speelronden te gaan. Het gaat er nu om spannen. Nu was het koploper TROTS dat moest toekijken in de Tweede Divisie of de concurrenten dichterbij zouden kunnen komen. Het Vaartje 1 moest als nummer 2 naar Darth Vader 2. Het Vaartje schoot gelijk uit de startblokken en pakte ene voorsprong. Deze werd alleen maar groter en won ruim met 11-2. Pijlloos was gezakt naar plaats 3. Wil het nog meedoen om de titel moest er gewonnen worden van HBHB. Maar in no time met 3-1 achter. Pijlloos moest zich even herpakken en dat lukte wonderbaarlijk. Alle resterende punten werden door Pijlloos binnen gehaald dat nog met 13-3 kon winnen. Rob van Dongen van HBHB scoorde een 180. Malibullseye ontving New Bundy’s. New Bundy’s duidelijk de sterkere partij en won dan ook met 9-4 de wedstrijd. Richard Schouten van New Bundy’s scoorde een 180 en dat was alweer een paar jaartjes geleden! De 180 teller gaat naar 3. TROTS blijft nog aan de leiding, maar ziet Het Vaartje dichtbij komen. Pijlloos staat derde.

 

Nie te Pijle speelde in de Eerste Divisie tegen Up to the bar. De wedstrijd ging gelijk op en Nie te Pijle had Up to the bar de eerste verlies toe kunnen brengen. Dat gebeurde niet, want de beslissende leg ging naar Up to the Bar. 7-6 de winst. Wesley Kuijsters van Up to the Bar scoorde een 180. Gijle Peile staat 2-e en blijft bijna zeker op plaats 2 staan. Het Karrewiel 2 kon Gijle Peile niet bijbenen en verloor dan ook. 10-3 de score voor Gijle Peile. 4P won de eerste ontmoeting met Falcon ruim en gingen nu weer voor de winst. Maar Falcon scoorde alle koppels tac/tic en won ruim de wedstrijd. Darth Vader 1 was deze ronde vrij. De 180 teller staat op 21 stuks alweer. Up to the Bar is bijna kampioen. Gijle Peile op plaats 2 en Falcon schuift op naar plaats 3.

 

Malle Bull had de leiding weer overgenomen in de Ere Divisie en wilde de voorsprong verder uitbouwen. Maar eerst zelf winnen van Karrewiel 13. Dat lukte. Karrewiel 13 kon maar 2 punten bemachtigen, de andere 11 waren voor Malle Bull. 11-2 de winst dus. Voor K13 finishte Hans de Jong 111. Op Dreef 12 tegen The Dartons ging lang gelijk op. Van 2-2 naar 4-4, maar toen plaatste The Dartons een versnelling. Op Dreef stribbelde nog tegen, maar de winst was al binnen voor The Dartons. 7-6 de score met een 102 check-out van Wiek Claassen. Triple Trouble won uit bij De Tobbers maar net aan, dus was nu gewaarschuwd voor de wedstrijd in De Valk. Het ging nu een stuk makkelijker dan verwacht want Triple Trouble won met 10-3. Dennis Heeren van TT scoorde een 180. BSEIDREN was deze ronde vrij. De 180 teller is gestegen naar 49 stuks. De stand blijft zoals die was. Malle Bull voor The Dartons en op plaats 3 Triple Trouble.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen