Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 11

10 juni 2019

Ronde 11 alweer van de Dongense Darts Competitie. Deze Zomer competitie gaat alweer richting het eind. Tijd voor de beslissingen in de divisies. Pijlloos raakte de kop kwijt in de Tweede Divisie en moesten deze week toekijken hoe de concurrentie probeerde dichterbij te komen. Wel 1 geluk voor Pijlloos. Het Vaartje moest als nummer 1 het opnemen tegen TROTS de nummer 3. Maar TROTS blijft verbazen. Het kwam 6-1 voor en won uiteindelijk met 9-4 de wedstrijd. Malibullseye heeft nog maar 1 overwinning staan en ging tegen Darth Vader 2 op zoek naar nummer 2. Het ging gelijk op en de laatste leg moest de beslissing brengen. Darth Vader 2 pakte deze en dus geen 2-e overwinning voor Malibullseye. Ronald Willemse van Malibullseye finishte 91. New Bundy’s won voor een 2-e maal van HBHB. Vooral met de koppels 501 en tac/tic wist New Bundy’s te scoren en won met 9-4 de wedstrijd. Gerrit van der Veeken van HBHB finishte 90. De 180 teller blijft staan op 1. Pijlloos kwam dus niet in actie en zakt naar plaats 3. TROTS staat op 1 en Het Vaartje 1 is de nummer 3.

 

Gaat het nog spannend worden in de Eerste Divisie? Daar lijkt het toch niet op. Up to the bar staat aan de leiding en kon wederom een grote winst toevoegen aan het lijstje. 4P werd met 11-2 geveegd met 2x een 180 voor William Leijten. Nie te Pijle begon aardig tegen Het Karrewiel 2, maar kon het niet volhouden. Van 3-3 gaat het naar een 4-9 winst voor Het Karrewiel. Voor Nie te Pijle scoorde Niels Schellekens een 180. Voor Het Karrewiel gooide Peter van Laarhoven een 180 en finishte Erik Oerlemans 118. Darth Vader 1 mocht het opnemen tegen de nummer 3 Falcon. Als Falcon nog iets wil zal het toch onderhand moeten gebeuren. Maar als je dan 6-1 achter komt is het over en sluiten. Darth Vader won de wedstrijd uiteindelijk met 9-4. Gijle Peile kwam deze ronde niet in actie. De 180 teller staat op 20 stuks. Up to the bar kan zich gaan opmaken voor de titel. Gijle Peile staat nog goed op plaats 2. Darth Vader 1 is nu de nummer 3.

 

Het gaat nog een spannende strijd worden in de Ere Divisie. The Dartons hadden de beste papieren, maar Malle Bull is nog niet klaar. Uit tegen Op Dreef kan zomaar een lastig hobbeltje zijn voor Malle Bull. Maar het bleek maar een heel kleine hobbeltje. 12-1 de bizarre score voor Malle Bull. Pim van Boxel van Malle Bull scoorde er op los. 1x 180 en uitworpen van 136 en 120. Voor Op Dreef scoorde Martin Evertse een 180 en finishte Johan Smulders 103. The Dartons ontvingen de talenten van De Tobbers. Vooral in de koppels 501 geven De Tobbers niet thuis en zijn alle punten voor The Dartons. De andere wedstrijden gaan gelijk op. 9-4 derhalve de score voor The Dartons. Voor De Tobbers scoorde Antoine Zanoni een 180. Voor The Dartons finishte Mark Goos 101. Het Karrewiel 13 speelde de derby tegen BSEIDREN. En voor een 2-e maal ging deze naar BSEIDREN. 9-4 de score met een 180 voor Roy IJpelaar en 116 check-out. Triple Trouble was vrij deze ronde. De 180 teller staat nu op 48 stuks. Malle Bull staat nu aan de leiding voor The Dartons. Triple Trouble blijft derde.

 

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen