Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 8

13 mei 2019

De 8-ste ronde van de Zomer competitie Dongense Darts Competitie. TROTS staat nog aan de leiding in de Eerste Divisie, maar de concurrenten staan te dringen. TROTS speelde zelf niet. De wedstrijd tegen New Bundy’s is uitgesteld tot 29Mei. Het Vaartje 1 dat 2-e staat was deze ronde vrij. Maar de nummer 3 kwam wel in actie. Pijlloos nam het op tegen Darth Vader 2. Via een 2-2 tussenstand liep Pijlloos verder uit naar een 9-4 overwinning. Malibullseye staat helemaal onderaan en heeft nog geen wedstrijd gewonnen. De eerste ontmoeting tegen HBHB werd maar nipt verloren, dus misschien liggen er kansen voor Malibullseye. Begin ging gelijk op, maar daarna drukte Malibullseye door en won overtuigend van HBHB. 10-3 de score en het feest ging nog lang door in D’Ouwe Sok. De 180 teller blijft staan op 1. Pijlloos heeft de kop overgenomen voor TROTS en Het Vaartje 1.

 

Gijle Peile kreeg vorige week een tikkie van directe concurrent Up to the Bar 1. De wedstrijd verloren en daarmee ook nog de eerste plaats in de Eerste Divisie kwijt. Nu moest Gijle Peile aantreden tegen Darth Vader 1. Toch de nummer 3 en zaak voor Gijle Peile om niet af te zakken tot een grijze middenmoter. Gijle Peile was duidelijk sterker en pakte Darth Vader in. Een duidelijke 10-3 winst voor Gijle Peile. Voor Darth Vader finishte Teun Aarden 100. Falcon verloor de vorige wedstrijd (19Apr alweer) met 13-0. Tijd genoeg dus om daar eens over na te denken. Nu kwam Het Karrewiel 2 op bezoek. In een redelijk gelijk opgaande wedstrijd pakte Falcon net wat puntjes meer. 8-5 de score in het voordeel van Falcon. 4P ontving Nie te Pijle en beide willen wegblijven van de onderste plaatsen. Dus een heuse degradatie kraker!! Nie te Pijle ging daar iets beter mee om. Vooral in het begin was het verschil gemaakt en dat leidde tot een 8-5 winst voor Nie te Pijle. Up to the bar 1 was deze ronde vrij. De 180 teller blijft staan op 12. Gijle Peile heeft de kop weer overgenomen voor Up to the Bar en Darth Vader 1.

 

BSEIDREN heeft pas 1 overwinning staan in de Ere Divisie. Wel veel wedstrijden nipt verloren, maar verlies is verlies. En dan komen ook nog de giganten van The Dartons op bezoek. Zoals gewoonlijk moet je gelijk bij de les zijn tegen The Dartons. Dat lukte BSEIDREN niet waardoor je gelijk tegen een achterstand aankijkt. The Dartons waren duidelijk sterker en pakte met 9-4 de winst. Voor The Dartons scoorde Edwin Nuis een 180. Voor BSEIDREN finishte Rob Emmerik 122. De Tobbers mochten het opnemen tegen Op Dreef 12. Wedstrijd ging goed gelijk op en de 1001 teamronde moest de doorslag geven. Op Dreef 12 pakte deze en won zo ook de wedstrijd met 7-6. Voor Op Dreef finishte Rick Verschure 128 en Johan Smulders had een 110 checkout. Triple Trouble is verzet naar 29Mei en Het Karrewiel 13 was deze ronde vrij. De 180 teller staat op een totaal van 25. The Dartons op plaats 1 gevolgd door Malle Bull. BSEIDREN staat op plaats 3.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen