Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 7

05 mei 2019

Ronde 7 van de Dongense Darts Competitie. TROTS verloor de laatste wedstrijd in de Tweede Divisie en dat zat ze toch niet lekker. Pijlloos was nu de tegenstander en TROTS nam deze wedstrijd uiterst serieus. De start was ook voor TROTS, maar Pijlloos kwam steeds beter in de wedstrijd. En Pijlloos won zelfs met 7-6 nipt en dat was dus wederom een verlies voor TROTS. HBHB begon slecht aan de competitie, maar lijkt de vorm te pakken te hebben. Darth Vader 2 zag geen winst kansen en kon alleen de score wat draaglijk houden. 8-5 de score voor HBHB. Het Vaartje 1 won vrij ruim van New Bundy’s. 9-4 de score voor Het Vaartje dat de druk begint op te voeren voor TROTS. Peter Willemsen van New Bundy’s finishte 100. Malibullseye was deze ronde vrij. De 180 teller blijft staan op 1. TROTS heeft nog 1 punt voorsprong op Het Vaartje 1. Pijlloos is derde.

 

Darth Vader 1 heeft even  moeten wennen aan de Eerste Divisie, maar de overwinningen komen eraan. Vorige week was daar al een 10-3 overwinning en deze ronde mogen ze eenzelfde score noteren. Nie te Pijle was niet bij machte om Darth Vader 1 tegen te houden. Wederom dus een 10-3 score met een 180 score voor Bram Peijnenburg. Een weekje rust heeft 4P geen goed gedaan. Het Karrewiel 2 kwam op bezoek en won ruim met 9-4 de wedstrijd. Dit was de 2-e overwinning voor Het Karrewiel. Maar de topper in deze divisie was Gijle Peile tegen Up to the bar 1. Gijle Peile was de koppositie kwijt geraakt en wilde deze graag terug. Maar het begin was duidelijk voor Up to the bar. Gijle Peile kon nog wel wat terug doen, maar de overwinning was uit zicht. 8-5 de winst voor Up to the bar. Voor Up to the bar scoorde Jean Coussaert een 180 en William Leijten een 180. Falcon was deze ronde vrij. De 180 teller staat op 12. Up to the bar 1 aan de leiding voor Gijle Peile. Darth Vader 1 staat nu op plaats 3.

 

Na 2 overwinningen op rij komt er toch een eind aan de zegereeks van Karrewiel 13 in de Ere Divisie. The Dartons waren toch te sterk. Hans de Jong scoorde wel een 180 voor K13, maar The Dartons ging er met de 9-4 winst vandoor. Triple Trouble speelde tegen BSEIDREN. 2 teams die gelijkwaardig aan elkaar zijn. BSEIDREN dacht al aan de overwinning toen die toch net voor de neus werd weggekaapt. 7-6 de winst voor Triple Trouble. Ramon Bressers van BSEIDREN scoorde wel een 180. De Tobbers konden geen vuist maken tegen Malle Bull. Slechts 2 punten werden binnen gehaald. 11-2 de winst voor Malle Bull met een 121 finish na een 12-darter voor Pim van Boxel. Op dreef 12 was deze ronde vrij. De 180 teller staat op 24 stuks. The Dartons aan de leiding voor Malle Bull. BSEIDREN en Triple Trouble staan beide op plaats 3.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen