Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 2

24 maart 2019

Ronde 2 van de Dongense Darts Competitie. TROTS was prima begonnen in de Tweede Divisie. En TROTS gaat gewoon door met winnen. Darth Vader 2 kwam er niet aan te pas en haalde slechts 3 punten binnen. 10-3 de score voor TROTS. Voor Het Vaartje 1 was dit de eerste wedstrijd en ze mochten op bezoek naar HBHB. Het Vaartje leek op weg naar een grote score (7-1 voor), maar HBHB greep op tijd in. De resterende punten pakte HBHB dat ze de score op 6-7 kon houden. Pijlloos verloor vorige week en wilde dat wel even recht zetten. Malibulseye kon dan ook weinig inbrengen en verloor dik. 12-1 de winst voor Pijlloos met een 108 finish voor Boy van Praet. New Bundy’s was deze ronde vrij. TROTS aan de leiding voor Pijlloos en HBHB

 

In de Eerste Divisie pakte Falcon na de winst van vorige week wederom een winst. Thuis in De Valk speelde het tegen Nie te Pijle. De wedstrijd was redelijk in evenwicht, maar Falcon won dus nipt met 7-6. Ook Gijle Peile ging voor een 2-e winstpartij. Op bezoek bij 4P was daar snel een voorsprong en Gijle Peile bouwde deze alleen maar uit. 11-2 de grote score voor Gijle Peile. Voor 4P gooide Henk Boudewijns 90 uit en voor Gijle Peile had Hans Biemans een 97 check-out. Darth Vader 1 ontving Up to the Bar 1. Voor Up to the Bar was het de eerste wedstrijd in deze Dongense competitie. En gelijk een winst. 8-5 werd er gewonnen door Up to the Bar 1 met een 180 score voor William Leijten. Het Karrewiel 2 was vrij. Gijle Peile aan de leiding voor Falcon en 4P.

 

Triple Trouble haalde slechts 1 puntje tegen Malle Bull in de Ere Divisie. Tijd voor wat meer. En tegen Op Dreef 12 wordt het altijd 7-6 of 6-7. En uiteraard was dat deze keer wederom het geval. Triple Trouble won deze keer met 7-6 met oa uitworpen van 110 Dennis Heeren, 102 Dylan in ’t Groen en 125 voor Vincent Langeveld. Robin Huysmans van Op Dreef noteerde een 180. De Tobbers zijn scherp begonnen aan de competitie. Het Karrewiel 13 kreeg het dan ook niet voor elkaar om te winnen. 8-5 voor De Tobbers. Marco Verschure van De Tobbers gooide een 180. BSEIDREN heeft geen makkelijke start van de competitie. Vorige week The Dartons en nu Malle Bull. En de uitslag is precies hetzelfde. 5-8 met de winst voor Malle Bull. Voor BSEIDREN scoorde Ramon Bressers een 180. Voor Malle Bull gooide Alfred Schrieks een 180. The Dartons waren deze ronde vrij. De 180 teller stat alweer op 10. Malle Bull aan de leiding voor De Tobbers en Op Dreef 12.

 

 

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen