Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 13

09 december 2018

Ronde 13 van de Dongense Darts Competitie. En heuse topwedstrijd in de Tweede Divisie. No Mercy kon op bezoek bij de nummer 3 Darth Vader de eerste plaats verstevigen. Maar bij een 2-2 stand ging het helemaal mis voor No Mercy. Geen enkel punt werd meer behaald waardoor Darth Vader kon uitlopen naar een 11-2 zege. Ongekend. Nick van Kuijk van No Mercy finishte 90. No Score zet de opmars voort. Slecht aan de competitie begonnen, maar de laatste weken onklopbaar. DVDVD werd met 10-3 naar huis gestuurd. Het Karrewiel 1 kon de eerste wedstrijd tegen TROTS nog winnen, nu was het precies omgekeerd. Door in de koppels beter te scoren won TROTS met 7-6. Het Vaartje 1 ontving HBHB. Door in de koppels veel beter te scoren liep Het Vaartje ver weg van HBHB om uiteindelijk met 9-4 te winnen. Goof Verbunt van Het Vaartje finishte 90. En zal Het Vaartje 2 de lachende winnaar zijn van dit weekend. Groot verlies van No Mercy en zelf even winnen van middenmoter Pijlloos? Het Vaartje raakte Pijlloos maar niet kwijt en zelfs de overwinning ging naar Pijlloos. 7-6 de winst voor Pijlloos. Het Vaartje 2 heeft wel de leiding overgenomen van No Mercy. Darth Vader blijft op de derde plaats. 

 

Falcon kreeg vorige week een tik te verwerken en moest nu aantreden tegen de nummer 2 van de Eerste Divisie. Gijle Peile dus en die waren gebrand op deze wedstrijd. De eerste ontmoeting ging namelijk met grote cijfers naar Falcon. Alle koppels 501 gingen naar Gijle Peile waar Falcon alle tac/tics inpikte. Falcon won wel nipt de wedstrijd met 7-6. New Bundy’s kon niet op tegen Het Karrewiel 2. 9-4 de score voor Het Karrewiel. Peter Willemsen van New Bundy’s had een mooie checkout van 154. Het Karrewiel 13 speelde tegen Vrolijke Bull. De eerste ontmoeting ging maar net naar K13. Nu hadden ze totaal geen moeite met Vrolijke Bull. 12-1 de ruime winst voor Karrewiel 13 met een 180 score voor Pim Bollen. 4P speelde tegen Op Dreef 3. Op Dreef is wel wat afgezakt, maar draaien nog goed in de competitie. 4P had dan ook geen antwoord en verloor met 3-10. Nie te Pijle was deze ronde vrij. De 180 teller staat op 17 stuks in totaal. Het Karrewiel 13 ruim aan de leiding voor Gijle Peile en Falcon blijft derde.

 

Malle Bull klimt weer een plaats in de Dongense Ere Divisie. Thuis in de Salamander was Triple Trouble te gast. En Malle Bull kreeg het niet cadeau. Van 3-1 ging het naar 4-4 tot een uiteindelijke 8-5 winst voor Malle Bull. Pim van Boxel van Malle Bull finishte 115. Voor Triple Trouble gooide Dennis Heeren een 180. De Tobbers mochten aantreden tegen De Valk. Bij een 2-2 tussenstand gaf De Valk gas en won ruim met 9-4 de wedstrijd. Edwin Proosten van De Tobbers noteerde een 180. BSEIDREN tegen Op Dreef 12 dan. Van 2-2 naar 4-4 naar 6-6. Dat betekent een ‘decider’. De beslissende leg werd gewonnen door Op Dreef die dus met 7-6 de wedstrijd won. Voor BSEIDREN scoorde Dennis van Strien een 180 en finishte 110. The Dartons dachten even een makkie te hebben aan Game Shot Sala. Maar ook hier ging het gewoon gelijk op tot 6-6. The Dartons pakte de belangrijkste leg en won met 7-6 de wedstrijd. Voor The Dartons gooide Mark Goos 2x een 180. Voor Game Shot Sala gooide Dylan de Ruysscher 2x een 180 en Kevin Zijlmans 1 keer 180. De 180 teller staat op 61 stuks. The Dartons aan de leiding met nu op plaats 2 Malle Bull. Triple Trouble zakt een plaats en staat 3-e.

 

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen