Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 12

03 december 2018

De 12-e ronde van de Dongense Darts Competitie. Het Karrewiel heeft de kritiek van vorige week aangepakt en omgezet in een overwinning. In de Tweede Divisie was het nederlaag na nederlaag voor Het Karrewiel. Maar uit bij HBHB lieten ze dat niet meer gebeuren. Direct een voorsprong en een uiteindelijke winst van 8-5. No Mercy won ook voor een 2-e maal van TROTS. Pas bij 6-0 voor No Mercy kon TROTS iets terug doen. Met 10-3 ging de ruime winst naar No Mercy. De nummer 3 Darth Vader verliest de nummer 1 en 2 uit het oog. Thuis ging de wedstrijd tegen No Score jammerlijk verloren. 9-4 de winst voor No Score dat langzaam naar boven kruipt. DVDVD kreeg de koploper Het Vaartje 2 op bezoek. Het ging aardig gelijk op, maar Het Vaartje wist toch een paar koppels meer te pakken. 8-5 de score voor Het Vaartje 2. Pijlloos tegen Het Vaartje is uitgesteld. De 180 teller staat hier nog op 1. No Mercy staat nu alleen aan de leiding voor Het Vaartje 2 en Darth Vader.

 

Het Karrewiel 2 won vorige week in de beker en hopen nu deze lijn door te trekken in de Eerste Divisie. Want winnen in de competitie is alweer even geleden. Thuis tegen Nie te Pijle moet dat mogelijk zijn. Het Karrewiel mocht ook nog even op voorsprong staan, maar Nie te Pijle nam de wedstrijd over. 10-3 de winst voor Nie te Pijle. Voor Nie te Pijle gooide Niek Geutjes 114 uit en Roy Netten 98. Op Dreef 3 kende weinig problemen met New Bundy’s. 9-4 de score voor Op Dreef. De topper van de week was Gijle Peile tegen Het Karrewiel 13. Beide goed bezig in de competitie. Het Karrewiel 13 nam een voorsprong en konden die redelijk vergroten. Uiteindelijk toch wel een dik verlies voor Gijle Peile. 9-4 de score voor Karrewiel 13 met een 180 score voor Hans de Jong. Vrolijke Bull opende sterk tegen 4P, maar 4P kwam goed terug met de koppels 501. Vrolijke zette nog een keer aan en toen was de wedstrijd gespeeld. 9-4 de winst voor Vrolijke Bull. Falcon was deze ronde vrij. De 180 teller staat op 16. Het Karrewiel 13 heeft een belangrijke horde genomen op weg naar de titel. Gijle Peile staat 2-e gevolgd door Falcon en Nie te Pijle.

 

Het is Game Shot Sala niet gelukt een overwinning in de Ere Divisie bij te schrijven. Er was wel een winst in de beker vorige week, maar nu was BSEIDREN te sterk. De verschillen waren klein. 7-6 de score voor BSEIDREN. De Valk 1 begon er toch weer een beetje in te geloven. Maar doen moest er wel een winst komen tegen The Dartons. Maar die kwam er niet. In de koppels 501 was The Dartons duidelijk te sterk en won met 10-3 de wedstrijd. Voor The Dartons gooide Mark Goos een 180 en finishte 124. Ook Wiek Claassen gooide een 180. Triple Trouble won voor een 2-e maal met 9-4 van De Tobbers. TT liep naar een 7-1 voorsprong alvorens De Tobbers in de wedstrijd kwamen. Op Dreef 12 nam het op tegen Malle Bull. En mal dat werd het. Op Dreef kwam 5-1 voor en won uiteindelijk met 9-4 dik van Malle Bull. Voor Op Dreef gooide Kevin Lens een 180 en finishte 100. Pim van Boxel van Malle Bull deed hetzelfde. Een 180 score en 100 checkout. De 180 teller komt op 53. The Dartons voor Triple Trouble. Malle Bull staat nu derde, maar hebben nog wat wedstrijden in te halen.

 

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen