Dongense Darts Competitie

Bekerronde 2

18 november 2018

De 2-e ronde van de beker stond op het programma. Na de 1-ste ronde was er al een verdeling gemaakt tussen de Winnaarsronde en Verliezersronde. Nu is het direct knock-out. Verliezen is wachten tot volgend jaar op beker succes. In de Verliezersronde speelde Het Karrewiel 13 thuis tegen DVDVD. Het Karrewiel scoorde 1 punt meer in de koppels 501 en dat was ook gelijk de beslissing. 8-5 de winst voor Het Karrewiel 13. BSEIDREN moest tegen het zeer goed presterende Vaartje 2. Maar het blijft natuurlijk wel Ere Divisie tegen Tweede Divisie. Toch kreeg BSEIDREN Het Vaartje niet losgeschud. Met minimaal verschil (hier ook de koppels 501) kon BSEIDREN met 8-5 winnend afsluiten. Darth Vader mocht het opnemen tegen Het Karrewiel 2. Wil Het Karrewiel nog een beetje glans geven aan het seizoen is de beker een mooie uitkomst. Darth Vader nam echter wel een 3-1 en 4-2 voorsprong, maar konden net niet doordrukken. 7-6 de winst voor Het Karrewiel 2. HBHB speelde tegen Het Vaartje 1. Beide uitkomend in de Tweede Divisie dus het zal gelijk opgaan was de verwachting. Het Vaartje 1 nam een 4-0 voorsprong, maar HBHB kwam terug in de wedstrijd. Het was echter net niet genoeg, want Het Vaartje won met 7-6. New Bundy’s had tegen Ere Divisie team Game Shot Sala geloot. Het ging verrassend genoeg geheel gelijk op. Bij 6-6 stand moest de laatste team leg de beslissing brengen. Game Shot Sala pakte deze en zijn dus door naar de volgende ronde. Om er 8 over te houden voor de kwartfinales zijn er een aantal team vrijgeloot. Triple Trouble, TROTS en No Score hoefden niet te spelen, maar zijn wel door naar de kwartfinales.

In de Winnaarsronde begon De Valk 1 vol goede moed aan de wedstrijd tegen Pijlloos. De Valk zet alles op de beker nu het halen van play-offs moeilijk wordt. Dus Pijlloos werd niet onderschat en met 9-4 naar huis gestuurd. 4P nam het op tegen Vrolijke Bull. Beide spelend in de Eerste Divisie en Vrolijke Bull won ruim in de competitie. Nu was het volledig in evenwicht en de 1001 teamronde moest deze wedstrijd beslissen. Het was uiteindelijk Vrolijke Bull dat doorgaat in de beker. Voor 4P noteerde Michael Heijne een 120 finish. Bram Roosen van Vrolijke Bull gooide ook een 180. Op Dreef 3 werd gekoppeld aan Falcon. Beide doen het goed in de Eerste Divisie. Falcon kwam met 5-1 voor en dan weet je dat het moeilijk wordt. Maar toch duurde het tot de laatste leg voordat deze wedstrijd was beslist. Falcon won deze en bekeren dus door na een 7-6 winst. En als laatste de kraker tussen Malle Bull tegen The Dartons. Er werd maar liefst 6x 180 gegooid in deze wedstrijd. Maar toch was deze wedstrijd voortijdig beslist. Malle Bull was te sterk en won uiteindelijk met 11-2. Voor Malle Bull gooide Pim van Boxel een 180, Mark Bakx een 180 en Jeffrey Siemons een 180. Voor The Dartons noteerde Niels Schoormans 2x 180, Mark Goos 1x 180. Ook in de Winnaarsronde moet het aantal op 8 uitkomen. Hier hebben Nie te Pijle, Gijle Peile, De Tobbers en Op Dreef 12 een vrijloting gehad.

Winnaarsronde: Vrolijke Bull, De Tobbers, Falcon, De Valk 1, Malle Bull, Gijle Peile, Nie te Pijle, Op Dreef 12

Verliezersronde: Triple Trouble, No Score, Het Karrewiel 13, Game Shot Sala, BSEIDREN, Het Karrewiel 2, Het Vaartje 1, TROTS    

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen