Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 9

05 november 2018

De 9-e ronde alweer van de Dongense Darts Competitie. Met niet zo goed nieuws. Het team No Skills just lucky (Eerste Divisie) heeft zich teruggetrokken uit de competitie. Alle uitslagen vervallen. Jammer, maar de competitie gaat verder met 27 teams. In de Tweede Divisie is er de strijd tussen No Mercy, Het Vaartje 2 en Darth Vader. De laatste speelde thuis tegen Het Karrewiel 1 dat al 2 wedstrijden op rij had verloren. En daar komt nummer 3 bij. Darth Vader was duidelijk sterker en won met 9-4. Het Vaartje 2 speelde tegen No Mercy. De verliezer van deze partij kan wel eens gezien zijn. In de koppels 501 pakte Het Vaartje een voorsprong en hield deze vast. 8-5 de winst voor Het Vaartje 2. No Score haalde uit tegen Het Vaartje 1. 12-1 de winst voor No Score. DVDVD ontving TROTS voor de klassieker. En TROTS kwam met 5-0 voor. Daar schrokken ze zelf van. DVDVD kon wat terug doen, maar TROTS won wel met 7-6. Corné Verbunt van TROTS noteerde een 180. Er is geen uitslag bekend van Pijlloos tegen HBHB. De 180 teller staat nu op 1. Het Vaartje 2 heeft een punt voorsprong op No Mercy en 2 punten op Darth Vader.

 

De nummer 3 van de Eerste Divisie Falcon ontving 4P. Beide teams al jaren ervaring en al meerdere duels uitgevochten. Falcon deelde gelijk een tik uit en pakte een 4-0 voorsprong. 4P deed iets terug, maar overtuigde niet. Falcon won met 10-3. Voor de nummer 2, Gijle Peile, zaak om ook te winnen. Tegen Nie te Pijle is dat niet zo eenvoudig. Nie te Pijle kwam zelfs met 5-3 voor. Maar Gijle Peile werd op tijd wakker en won met 7-6 alsnog de wedstrijd. En de koplopers Het Karrewiel 13 speelde thuis tegen New Bundy’s. Het Karrewiel werd niks in de weg gelegd en kon makkelijk de wedstrijd uitgooien. 11-2 de winst met een 180 score voor Pim Bollen. Op Dreef 3 mocht het opnemen tegen Het Karrewiel 2. Het Karrewiel nam brutaal de leiding en kwam zelfs met 6-3 voor. Maar winnen ho maar. 7-6 de winst alsnog voor Op Dreef 3. De 180 teller staat op 14 stuks. Het Karrewiel 13 heeft de koppositie verstevigd. Gijle Peile blijft op 2 en Falcon is de nummer 3.

 

Het lijkt erop dat er 4 teams zijn die zich wat hebben losgemaakt van de rest. En dat betekent in de Ere Divisie plaatsing voor de play-offs op zaterdag 2 Februari. 1 daarvan is Op Dreef 12. Op Dreef 12 is goed in vorm en dat bewezen ze wederom. The Dartons hadden geen passend antwoord en verloren dan ook met 8-5 de wedstrijd. Maar ook voor The Dartons lijkt play-offs zeker. Voor Op Dreef 12 noteerde Robin Huysmans een 180 en finishte Martin Evertse 103. Malle Bull lijkt ook zeker. De Tobbers werden met 11-2 verslagen. Voor De Tobbers gooide Antoine Zanoni een 180. En de verrassing is toch wel Triple Trouble. De 5-e winst werd binnen gehaald en Game Shot Sala waren de slachtoffers. 11-2 de ruime score voor Triple Trouble. Voor Game Shot Sala gooide Kevin Zijlmans 106 uit. Voor Triple Trouble finishte Ton Verhoeven 126. De Valk 1 lijkt toch naast de tickets te grijpen. Ook al werd BSEIDREN opgerold met 11-2. Voor BSEIDREN gooide Dennis van Strien een 180. Voor De Valk noteerde Ramon Bressers een 180. De 180 teller staat nu op een totaal van 43. The Dartons aan kop gevolgd door Triple Trouble. Malle Bull staat derde. Op Dreef 12 op plaats 4.

 

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen