Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 6

15 oktober 2018

Ronde 6 van de Dongense Darts Competitie. Het Karrewiel 1 scoorde z’n derde winst op rij in de Tweede Divisie. Beetje uit de luwte blijven, maar toch een winst meepakken.  Het Vaartje 1 kon wel redelijk bijblijven, maar de winst was met 8-5 dus voor Het Karrewiel 1. Pijlloos weet nog niet echt te overtuigen dat ze een divisie hoger willen spelen. Tegen Darth Vader ging het gelijk op en moest de laatste leg de beslissing brengen. Darth Vader pakte deze en dus ook met 7-6 de winst. HBHB speelde tegen No Score dat pas 1 overwinning had staan. Een echte D’Ouwe Sok derby. Daar komt dan een overwinning bij voor HBHB zou je denken. Nee dus. No Score is beter en pakt een dikke overwinning. 9-4 de winst. De trotse koploper Het Vaartje 2 mocht op bezoek bij TROTS. De wedstrijd was in evenwicht, maar TROTS pakte net een puntje meer. Een knappe 7-6 overwinning voor TROTS en na 3 overwinningen is daar dus een verlies voor Het Vaartje. Kan nummer 2 No Mercy profiteren? Thuis tegen DVDVD zou moeten kunnen. Maar er gebeuren wel gekkere dingen. Vooral in de koppels wordt door No Mercy het verschil gemaakt. 9-4 de winst voor No Mercy. De 180 teller komt nog niet van de grond en staat op 0. Het Vaartje 2 blijft aan de leiding, maar No Mercy staat stuk dichterbij. Darth Vader en Het Karrewiel 1 staan daarachter.

 

Vrolijke Bull lijkt even de weg kwijt in de Eerste Divisie. Toch een favoriet voor de titel. Maar vorige week een verlies en nu was Falcon zelfs te sterk. 8-5 de winst voor Falcon. Marik Sterkens van Falcon finishte 91. En Op Dreef 3 mag zich bij Vrolijke Bull aansluiten. Goed begonnen aan de competitie, maar ook Op Dreef moest een 2-e nederlaag incasseren. Gijle Peile was duidelijk sterker en won met 9-4. De bovenste plaatsen komen in het zicht voor Gijle Peile. Voor Op Dreef gooide Wesley Lambooij een 180 en finishte 90. Remko Pooters finishte 110. Voor Gijle Peile finishte Marcel Emmen 98 en Rob van Eijk 114. Nie te pijle had pas 1 overwinning staan en zijn al weken op zoek naar de goede vorm. Tegen New Bundy’s dan maar die ook smachten naar een overwinning. Nie te Pijle heeft er gelijk de druk op staan en geeft niet meer af. 11-2 werd het zelfs voor Nie te Pijle. No Skills just lucky kon voorzichtig weer naar boven kijken, maar dan moet je niet verliezen tegen 4P. 8-5 voor 4P met een 110 checkout voor Frits van den Boer. Het Karrewiel 13 maakt z’n status wel waar. Als koploper de derby winnen van Karrewiel 2. 9-4 de score met een 106 finish voor Hans de Jong. De 180 teller staat op 7. Het Karrewiel 13 blijft aan de leiding met Gijle Peile nu op plaats 2.

 

De Tobbers hebben zich als doel gesteld om de play-offs in de Ere Divisie te halen. Maar dat gaat wel moeilijk worden. Thuis in de Gouden Leeuw kwam Game Shot Sala op bezoek. Het ging redelijk gelijk op, maar er worden te weinig punten binnen gehaald door De Tobbers. 9-4 de winst voor Game Shot Sala. Waar ik vorige week zei dat Op Dreef 12 goed aan de competitie was begonnen, kunnen we nu stellen dat ze een gevoelige nederlaag moesten incasseren. Triple Trouble scoorde prima en pakte veel met 3-2 de punten van Op Dreef af. 10-3 de winst voor Triple Trouble. Voor Op Dreef scoorde Piet van Andel een 180, Johan Smulders een 180 en Rick Verschure een 180. Vincent Langeveld van Triple Trouble finishte 108. BSEIDREN speelde tegen The Dartons. Van 2-2 naar 4-4 naar een 7-6 winst voor The Dartons. Voor BSEIDREN gooide Frank Claassen 109 uit en Roy IJpelaar 107. Voor The Dartons gooide Mark Goos een 180 en ook Wiek Claassen gooide een 180. Malle Bull ontving De Valk 1. Ook hier waren de verschillen niet groot. Ook van 2-2 naar 4-4 toen Malle Bull net wat meer gooide in de koppels tac/tics. 8-5 de winst voor Malle Bull met 2x een 180 voor Pim van Boxel. Sandra van Halderen van De Valk finishte 120. De 180 teller staat op 25. The Dartons aan de leiding met op plaats 2 nu Triple Trouble. Op Dreef 12 zakt een plaatsje.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen