Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 3

23 september 2018

De 3-e ronde van de Dongense darts competitie. TROTS begon vol vertrouwen aan de wedstrijd tegen No Mercy in de Tweede Divisie. De eerste winst al binnen, dus laat ze maar komen. No Mercy kwam achter, maar in de koppels werd het weer rechtgetrokken. 9-4 de duidelijke winst voor No Mercy. Het Vaartje 2 stuurde DVDVD naar huis met slechts 2 punten. 11-2 de winst voor Het Vaartje 2. Het Vaartje 1 speelde ook thuis en kregen Pijlloos op bezoek. De koploper nog wel en misschien toch een serieuze kampioenskandidaat. Het Vaartje 1 werd in ieders geval verslagen. 8-5 de winst voor Pijlloos. Het Karrewiel 1 pakte de winst in de eerste wedstrijd, maar in wedstrijd 2 en 3 zeker niet. Het ging gelijk op tegen HBHB, maar de beslissende leg was voor HBHB. 7-6 de winst. Voor Het Karrewiel finishte Gert-Jan Damen 85. Voor HBHB finishte Rob van Dongen 110. Van de wedstrijd No Score tegen Darth Vader is geen uitslag bekend. De 180 teller staat nog op 0. Het Vaartje 2, No Mercy en Pijlloos staan alle 3 bovenaan.  

 

Nie te Pijle heeft dan toch ook de eerste overwinning binnen in de Eerste Divisie. Vanzelf ging het niet tegen Het Karrewiel 2. Maar Nie te Pijle pakte een kleine voorsprong en hield dat toch vast. 7-6 de score. Voor Het Karrewiel had Jeroen de Jong een 104 finish. Het Karrewiel 13 ontving Gijle Peile. Beide teams 2 wedstrijden gespeeld en 2 overwinningen. In de koppels 501 scoorde Gijle Peile net wat beter en won zo ook de derde partij. 7-6 de score. No Skills just lucky ontving Falcon. De wedstrijd was op de koppels 501 na in evenwicht. Falcon pakte deze en zo ook de wedstrijd met 9-4. New Bundy’s tegen Op Dreef 3 dan. Kan Op Dreef wederom stunten? Het antwoord is nee. New Bundy’s pakte ook hier alle 501 koppels en de wedstrijd met 9-4. Voor New Bundy’s gooide Matthijs Schouten 90 uit en Leo Lambooij van Op Dreef finishte 107. 4P is magertjes aan het seizoen begonnen. Nog geen winst binnen en dat zat er tegen Vrolijke Bull ook niet in. Met een 180 score voor John Oerlemans won Vrolijke Bull met 9-4 van 4P. Henk Boudewijns van 4P gooide 123 uit. De 180 teller staat op 5. Het Karrewiel 13 blijft aan de leiding voor Gijle Peile en Vrolijke Bull.

 

De Valk 1 was de competitie in de Ere Divisie goed begonnen met een winst. Tegen Game shot Sala was het toch andere koek. Na 2-2 tussenstand was het juist Game shot Sala dat de punten binnen haalden. 9-4 de winst met een 180 score voor Kevin Zijlmans. Oswald Janssen ook spelend bij Game shot Sala finishte 100. Triple Trouble speelde tegen The Dartons en kwam met 5-1 achter. De schade bleef redelijk beperkt, maar de winst was wel voor The Darton met 8-5. Voor Triple Trouble gooide Vincent Langeveld een 180 en finishte 110 en 113. Wiek Claassen van The Dartons scoorde ook een 180. Op Dreef 12 verloor nipt vorige week en wilde dat even rechtzetten tegen De Tobbers. Maar de start was duidelijk voor De Tobbers en Op Dreef moest in de achtervolging. Dat lukte en Op Dreef kon ook nog net de wedstrijd binnen slepen. 7-6 de score en voor De Tobbers gooide Antoine Zanoni een 180. Malle Bull tegen BSEIDREN wordt verzet. De 180 teller staat op 7. Game shot Sala en The Dartons staan aan de leiding.

 

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen