Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 13

18 juni 2018

Ronde 13 van de Dongense Darts Competitie en we kunnen 2 kampioenen bekend maken. Darth Vader 1 is niet meer te achterhalen in de Tweede Divisie en Malle Bull is kampioen in de Ere Divisie. New Bundy’s probeerde het nog wel in de Tweede Divisie. Het Vaartje werd thuis met 9-4 verslagen. Justin Schouten van New Bundy’s finishte 110. Maar tegen een 13-0 van Darth Vader is niks tegen te beginnen. HBHB werd compleet weggespeeld. Wisten geen enkel punt binnen te slepen. Malibullseye tegen De Valk dart door ging gelijk op tot de koppels tac/tic. De Valk dart door won deze allemaal en zo ook de wedstrijd met 8-5. De 180 teller blijft staan op 6. Darth Vader 1 kampioen. Voor plaats 2 zijn New Bundy’s en De Valk dart door nog in de running.

 

Malle Bull heeft de titel gepakt in de Ere Divisie. Door een 11-2 winst op Vrolijke Bull is het kampioen geworden en niet meer te achterhalen. Voor Malle Bull gooide Jan Willem Siemons 2 maal 180. Voor Vrolijke Bull gooide Toine Akkermans een 180. Op Dreef 12 ontving BSEIDREN. Op Dreef won de eerste ontmoeting, maar dat zat er nu niet in. 8-5 de winst voor BSEIDREN. Triple Trouble speelde tegen The Dartons. The Dartons gingen er nog een keer vol voor, maar het was te laat. Wel een 12-1 winst voor The Dartons. John Genet van The Dartons noteerde 3 maal een 180. De Tobbers waren deze ronde vrij. De 180 teller staat op 46 stuks. Malle Bull kampioen en The Dartons zijn zeker van plaats 2.

 

En dat het spannend is in de Eerste Divisie. Met nog 1 wedstrijd te gaan is het duidelijk dat Gijle Peile veel te laat op gang is gekomen. Leuk even Falcon afdrogen met 11-2, maar de eerste ontmoeting was een dikke winst voor Falcon. Voor Gijle Peile noteerde Randy Biemans een 130 en een 127 finish. 4P speelde tegen Het Karrewiel 13. Het ging gelijk op tot 6-6. 4P pakte de laatste en won met 7-6 de wedstrijd. Het Karrewiel 2 speelde tegen Darth Vader 2. Iedereen ging er eens goed voor zitten. Dit is de beslissingswedstrijd. Darth Vader nam een kleine voorsprong, maar Het Karrewiel kwam goed terug tot 6-6. Het Karrewiel 2 won de laatste teamronde en won zo met 7-6. Oswald Janssen van Darth Vader finishte 116. Nie te Pijle was deze ronde vrij. Het Karrewiel 2 is klaar met spelen. Darth Vader 2 en Nie te Pijle gaan uitmaken wie zich kampioen mag noemen. De 180 teller blijft staan op 14.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen