Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 10

28 mei 2018

Ronde 10 van de Zomer competitie darts in Dongen. Darth Vader 1 heeft nog steeds de kop in de Tweede Divisie en lijkt dat ook niet meer te willen afgeven. Thuis tegen Het Vaartje werd er zeer ruim gewonnen. 12-1 de score voor Darth Vader. New Bundy’s kon deze week niet dichterbij komen, omdat New Bundy’s tegen Malibullseye werd uitgesteld. De Valk dart door moest op bezoek bij HBHB. En goede score zou er tenminste voor zorgen dat er wat druk blijft op Darth Vader.

Maar het was HBHB dat bij een 4-4 tussenstand het gaspedaal open trok. 9-4 de eindoverwinning voor HBHB. De 180 teller blijft staan op 6. Darth Vader 1 blijft uiteraard aan de leiding voor New Bundy’s.

 

In de Eerste Divisie stonden er 3 teams aan de leiding. Falcon valt af omdat deze week geen punten gehaald konden worden vanwege een vrije ronde. Het Karrewiel 13 had even een opleving, maar gaan nu toch weer wedstrijden verliezen. Uit bij Darth Vader 2 werd in de eerste ontmoeting overigens nog gewonnen. Nu een 9-4 verlies. Hans de Jong van K13 noteerde ene 180. Nie te Pijle dat ook mede bovenaan stond wist ook al niet winnen. Uit bij Het Karrewiel 2 leek de winst binnen voor Nie te Pijle. Het Karrewiel kwam terug en won zelfs met 7-6. Gijle Peile ontving 4P. 4P won de eerste wedstrijd, maar kon nu geen vuist maken tegen Gijle Peile. Gijle Peile won met 10-3 en boekte zo de 2-e overwinning op rij. De 180 teller blijft staan op 13. Nie te Pijle heeft nu alleen de kop voor Het Karrewiel 13.

 

In de Dongense Ere Divisie kon Vrolijke Bull de winnende lijn niet doortrekken. Uit tegen BSEIDREN wist het zelfs geen punt te behalen en verloor kansloos met 13-0. Triple Trouble speelde tegen de koploper Malle Bull. Na een matig begin kon Triple Trouble meedoen, maar verloor wel. 9-4 de winst voor Malle Bull. Voor Malle Bull noteerde Mark Bakx een 180, Pim van Boxel een 180 en ook Jan Willem Siemons gooide 1 maal 180. Voor Triple Trouble gooide Jurgen Evers een 180.

Van de wedstrijd Op Dreef 12 tegen De Tobbers is geen uitslag bekend. The Dartons was deze ronde vrij. De 180 teller staat nu op 34. Malle Bull op kop voor The Dartons.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen