Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 8

06 mei 2018

Na een koningsdag pakken we de Dongense darts competitie weer op. Speelronde 8. De Tobbers haalde in de eerste wedstrijd van de Ere Divisie geen punten tegen Malle Bull. Tijd dus om dat te verbeteren. Dat lukte want nu werd er toch een punt gehaald. 12-1 de score voor Malle Bull met een 180 voor Pim van Boxel. BSEIDREN ontving The Dartons die wat goed te zetten hadden. Maar na 2-2 was het toch verrassend dat BSEIDREN de punten ging pakken. Het kwam niet meer goed voor The Dartons dat met 9-4 naar huis werd gestuurd. Voor The Dartons gooide Ernest van der Kaay een 180 en ook Wiek Claassen noteerde een 180. Wiek finishte ook nog 120. Op Dreef 12 won de eerste wedstrijd nipt van Vrolijke Bull en laat Vrolijke Bull nou net op zoek zijn naar de eerste overwinning. Op Dreef kende geen genade en won met 13-0 zeer ruim de wedstrijd. Triple Trouble was deze ronde vrij. Malle Bull heeft nu een serieuze voorsprong op the Dartons. De 180 teller staat nu op 23.

In de Tweede Divisie stond Darth Vader 1 bovenaan en New Bundy’s 2-e. En laten die nou net tegen elkaar uitkomen. New Bundy’s won de eerste ontmoeting en hebben eigenlijk een winst nodig om nog zicht te houden op de titel. Het ging gelijk op, maar in de koppels 501 maakte Darth Vader het verschil. Dit gaatje werd volgehouden tot het eind en zo won Darth Vader 1 met 7-6 de wedstrijd. Malibullseye speelde tegen HBHB en die hebben de opwaartse lijn weer gevonden. Malibullseye verloor dan ook met 8-5 de wedstrijd. Jan Verbunt van HBHB finishte 91 en Robin Panis van Malibullseye 87. De Valk dart door mocht aantreden tegen Het Vaartje. Ook hier ging het gelijk op, maar deze keer was De Valk dart door net wat sterker. 7-6 de score. De 180 teller blijft staan op 6. Darth Vader 1 bovenaan en New Bundy’s op plaats 2.

Het Karrewiel 13 grijpt de macht in de Eerste Divisie. In de eerste wedstrijd was Het Karrewiel 1 nog te sterk voor K13 en werden zo het lachertje van de competitie. Maar de rollen zijn omgedraaid. Het Karrewiel 2 had geen enkele kans en werd opgerold met 12-1. Voor Karrewiel 13 gooide Hans de Jong een 180 en finishte 116 en 108. Michiel van der Weegen finishte 100. Falcon heeft even gevoeld hoe het is om bovenaan te staan, maar nu weer snel terug naar beneden. Uit bij Darth Vader 2 kwam Falcon niet in het spel en verloor met 8-5. Arthur in ’t Groen (Falcon) gooide een 180. Nie te Pijle nam het op tegen 4P. Van 2-2 ging het naar 4-4 toen 4P beter scoorde in de koppels tac/tic. 4P won dan ook de wedstrijd met 7-6. Gijle Peile was vrij deze ronde. De 180 teller staat op 12. Het Karrewiel 13 heeft de kop overgenomen. Falcon staat 2-e.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen