Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 7

23 april 2018

Speelronde 7 van de Dongense Darts Competitie. We zijn halfweg in de Zomer competitie. Het Karrewiel 2 was deze ronde in de Eerste Divisie vrij en moest dus toezien hoe er teams voorbij kwamen in de ranglijst. Falcon bijvoorbeeld. Uit tegen 4P was Falcon sterker en won ruim met 9-4. Nie te Pijle had even rust gehad en dat werkt dus blijkbaar goed. Thuis in de Gouden Leeuw tegen Het Karrewiel 13 werd er gewonnen. Verschil werd gemaakt in de koppels 501. 8-5 de winst. Voor Het Karrewiel finishte Hans de Jong 115. Gijle Peile ontving Darth Vader 2 en begon zelf matig aan de partij. 4-0 achter en dus in de achtervolging. Dat lukte vrij aardig, maar de winst was voor Darth Vader 2. 7-6 met een 180 score voor Edwin van der Velden. De 180 teller staat nu op 10 stuks. De ranglijst is na 6 gespeelde wedstrijden nu als volgt: Falcon, Nie te Pijle

 

New Bundy’s scoort 3-e winst op rij in de Tweede Divisie. Thuis tegen De Valk dart door werd echter niet ruim gewonnen, maar een 7-6. Ook HBHB scoorde een winstpartij. Het Vaartje dat de laatste weken goed bezig was verloor ook hier nipt. 7-6 de score voor HBHB. Maar de beste zaken werden gedaan door Darth Vader 1. Tegen Malibullseye werden alle punten verzameld en Darth Vader won dus met 13-0. De 180 teller blijft staan op 6. Hier hebben alle teams 7 wedstrijden gespeeld en Darth Vader 1 blijft aan kop. New Bundy’s staat 2-e.

 

De topper in de Ere Divisie was natuurlijk Malle Bull tegen The Dartons. Malle Bull had voor aanvang van de wedstrijd nog ene kleine voorsprong op The Dartons. Dus voor The Dartons zaak om wat punten terug te pakken. Maar het werd niet de avond van The Dartons. Pas bij 7-0 voor Malle Bull werd het eerste punt gehaald door The Dartons. Malle Bull won met 11-2 de wedstrijd. Mark Bakx van Malle Bull finishte 110.

De verwachting was dat Triple Trouble tegen BSEIDREN redelijk gelijk zou opgaan. Maar daar kwam niet veel van terecht. BSEIDREN won toch wel redelijk ruim met 10-3 van Triple Trouble. Voor TT gooide Antos Jankowski een 180 en finishte 119. Dennis Heeren gooide ook een 180 en ook Tim Koenen gooide een 180. Van De Tobbers tegen Vrolijke Bull is gene uitslag bekend. Op Dreef 12 was deze ronde vrij. De 180 teller staat nu op 20. Malle Bull staat aan kop voor The Dartons.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen