Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 5

09 april 2018

De 5-e ronde alweer van de Zomer Competitie Darts in Dongen. En ook De Valk Darts door heeft zijn eerste winst partij binnen in de Tweede Divisie. En dat zal niet van te voren het verwachtingspatroon zijn geweest, want De Valk dart door kreeg de nummer 1 Darth Vader 1 op bezoek. Maar De Valk dart door kende een topavond en won met 11-2. Pim Brouwer van Darth Vader gooide een 180. HBHB begon goed tegen New Bundy’s, maar lieten het in de koppels 501 liggen. New Bundy’s kwam terug in de wedstrijd en won uiteindelijk zelfs met 7-6 de wedstrijd. Matthijs Schouten van New Bundy’s gooide een 180. Het Vaartje heeft de smaak te pakken. Nu was Malibulleye aan de beurt. 8-5 de winst voor Het Vaartje en de bovenste posities komen in beeld voor Het Vaartje. De 180 teller staat alweer op 6. Darth Vader blijft aan de leiding voor New Bundy’s. 

De koploper Nie te Pijle in de Eerste Divisie ontving Darth Vader 2. Mooi momentje om de score wat op te voeren. Maar Nie te Pijle kwam niet in het spel en verloor ruim van Darth Vader 2. 10-3 de winst met een 180 score voor Dylan de Ruysscher. Falcon had de laatste 2 wedstrijden gewonnen, maar moesten nu toch de winst laten aan Het Karrewiel 13. 7-6 was de score voor Het Karrewiel 13. Het Karrewiel 2 begon prima aan de wedstrijd tegen Gijle Peile. 3-1 voor, 5-3 voor, maar toch een 7-6 verlies. 4P was deze ronde vrij. De 180 teller staat nu op 5.  Nie te Pijle blijft ondanks het verlies bovenaan staan. Het Karrewiel 2 blijft op de 2-e plaats.

En dan de Dongense Ere Divisie. De Tobbers verdubbelde bijna hun puntentotaal in de wedstrijd tegen BSEIDREN. Er was nog geen winst, maar dat kan niet lang meer duren. BSEIDREN won oa door een 180 van Kevin Zijlmans met 8-5. Antoine Zanoni van De Tobbers finishte 100. The Dartons hadden niet veel moeite met Vrolijke Bull. 12-1 de ruime winst. Op Dreef 12 tegen Triple Trouble leek na de koppels de kant op te gaan voor Triple Trouble. Maar conditie tekort brak Triple Trouble op tegen de veel jongere spelers van Op Dreef. 8-5 de winst voor Op Dreef 12 met een 180 score voor Johan Smulders. Malle Bull kwam niet in actie. De 180 teller staat op 14 stuks. Malle Bull blijft aan de leiding voor The Dartons.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen