Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 4

02 april 2018

Ronde 4 van de Dongense Darts Competitie. Malibullseye pakte vorige week al de eerste winst in de Tweede Divisie en daar komt zomaar nummer 2 bij. Thuis in D’Ouwe Sok werd De Valk dart door met 8-5 verslagen. Masja Meeren van De Valk dart door finishte 102. De Valk dart door heeft nog geen winst binnen. Bij New Bundy’s is het precies omgedraaid. Alles nog in winst omgezet en nu kwam Het Vaartje op bezoek. Het Vaartje was deze keer duidelijk sterker en won met 8-5 de wedstrijd. Darth Vader 1 liep vorige week tegen een nederlaag aan en nu kwam HBHB op bezoek. Altijd lastig. Maar HBHB heeft niet de vorm te pakken zeg maar. Darth Vader walste over HBHB heen en won met 12-1. De 180 teller blijft op 4 staan. Darth Vader 1 blijft na deze 12-1 overwinning aan de leiding voor New Bundy’s.

In de Ere Divisie zijn de verschillen nu al vrij groot. Veel grote uitslagen voor de favorieten voor de titel. BSEIDREN pakte vorige week een 13-0 winst, nu beleefde BSEIDREN een onprettige avond tegen Malle Bull. Alle 13 punten gingen namelijk in de tas van Malle Bull. Dennis van Strien captain van BSEIDREN gooide wel een 180. Pim van Boxel van Malle Bull gooide ook een 180. Op Dreef 12 was niet opgewassen tegen The Dartons. Slechts 2 punten haalde Op Dreef 12 binnen. 11-2 de winst voor The Dartons met een 180 score voor Mark Goos. Rick Verschure van Op Dreef 12 finishte 110. Triple Trouble haalde vorige week slechts 2 punten. Nu werden zelfs 12 punten afgesnoept van De Tobbers. 12-1 de winst en voor De Tobbers wordt het een pittig seizoen. Slechts 6 punten uit 4 wedstrijden. Vrolijke Bull was deze ronde vrij. De 180 teller staat nu op 12 stuks. Malle Bull aan de leiding voor The Dartons.

Het Karrewiel 2 verloor vorige week de wedstrijd, maar bleven aan kop in de Eerste Divisie. Maar ook de wedstrijd tegen Falcon ging verloren. Met hun hoofd al meer bij het paaseieren zoeken dan bij het darten. 8-5 de winst voor Falcon. Gijle Peile nam het op tegen Nie te Pijle. Als Gijle Peile nog een beetje wil meedoen deze zomer competitie is een goed resultaat wel onderhand nodig. Nou jammer dan, want Nie te Pijle won met 11-2 wel heel ruim de wedstrijd. Voor Nie te Pijle gooide Niels Schellekens een 180 en had Niek Geutjes een 117 uitworp. Van de wedstrijd Darth Vader 2 tegen 4P is geen uitslag bekend en Het Karrewiel 13 was deze ronde vrij. 180 teller staat nu op 4. Nie te Pijle heeft de kop overgenomen van Het Karrewiel 2

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen