Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 3

25 maart 2018

Ronde 3 van de Dongense Darts Competitie. Aan de zegereeks van Het Karrewiel 2 komt een einde. Koploper in de Eerste Divisie, maar Nie te Pijle was niet onder de indruk. Met 9-4 was de winst duidelijk voor Nie te Pijle. Falcon kon er niet van profiteren omdat ze deze ronde niet hoefden te spelen. Het Karrewiel 13 heeft de winst van vorige week een goed vervolg gegeven. Tegen Darth Vader 2 ging het van 2-2 naar 4-4, maar K13 won uiteindelijk met 8-5 de wedstrijd. Voor K13 noteerd Michiel van der Weegen een 107 finish. Voor Darth Vader 2 finishte Edwin van der Velden 104. 4P had nog geen overwinning staan en ontving nu Gijle Peile. Het ging aardig gelijk op, maar in de koppels 501 sloeg 4P een gaatje dat werd vastgehouden. 8-5 de winst voor 4P en de eerste overwinning. Corné Horsten van Gijle Peile had een uitworp van 104. De 180 teller blijft staan op 3 stuks. Het Karrewiel 2 blijft toch nog aan de leiding voor Nie te Pijle.

Het Vaartje had tot nu toe 2 verliespartijen in de Tweede Divisie. Hoog tijd voor een overwinning en dan is het mooi als De Valk dart door langs komt. Gelijk 5-0 voor, maar De Valk dart door pakte toch nog de nodige punten. Wel de winst voor Het Vaartje met 8-5. Sjef van Delft (Het Vaartje) finishte 90. En ook Malibullseye heeft z’n eerste winst binnen. Uit bij HBHB werd er onverwacht met 7-6 gewonnen. De topper was New Bundy’s tegen Darth Vader 1. De nummers 1 en 2 tegen elkaar. New Bundy’s begon beter aan de wedstrijd, maar Darth Vader gaf zich niet gewonnen. De laatste leg gaf de beslissing en die werd gewonnen door New Bundy’s. 7-6 de winst voor New Bundy’s. Voor Darth Vader 1 gooide Dennis Sprangers een 180. De 180 teller staat nu op 4. Darth Vader 1 blijft aan de leiding voor New Bundy’s.

In de Ere Divisie heeft team De Tobbers de stijgende lijn te pakken. Na 0 punten in de eerste wedstrijd, 2 punten vorige week waren er nu zelfs 3 punten. Op Dreef 12 was de tegenstander en stond met 10-0 voor, maar op de valreep dus toch nog 3 punten gehaald. Malle Bull ontving Triple Trouble en kende weinig moeite om deze wedstrijd winnend af te sluiten. 11-2 de ruime score voor Malle Bull met 2x een 180 voor Mark Bakx en 180 voor Jeffrey Siemons. Ton Verhoeven van Triple Trouble gooide 1 maal 180. Vrolijke Bull mocht aantreden tegen BSEIDREN. Vrolijke Bull haalde vorige week gene punten en eigenlijk komen daar ook nu geen punten bij. BSEIDREN won dus met 13-0 en Ramon Bressers finishte 100. The Dartons waren deze ronde vrij. De 180 teller staat op 9 stuks. Malle Bull heeft de leiding voor Op Dreef 12.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen