Dongense Darts Competitie

Competitie ronde 2

18 maart 2018

Ronde 2 van de Dongense Darts Competitie. Op Dreef 12 won de eerste wedstrijd in de Ere Divisie, maar kwam toch tekort tegen Malle Bull. Malle Bull kwam zelfs met 7-0 voor, maar won uiteindelijk met 9-4 de wedstrijd. Voor Op Dreef scoorde Corné van Uden een 180. Voor Malle Bull finishte Jan Willem Siemons 112 en Jeffrey Siemons 108. De Tobbers hebben een zware start van de competitie. Vorige week Malle Bull en nu The Dartons. De Tobbers schraapte slechts 2 punten binnen, dus de winst was met 11-2 voor The Dartons. Triple Trouble had nog niet gespeeld en ontving nu Vrolijke Bull. Alle 13 punten waren voor Triple Trouble. BSEIDREN was deze ronde vrij. De 180 teller staat op 5. Malle Bull staat nog op de eerste plaats en The Dartons op 2.

In de Tweede Divisie speelde De Valk dart door tegen New Bundy’s. De Valk dart door verloor de eerste wedstrijd waar New Bundy’s gelijk een winst noteerde. Tot 4-4 was de wedstrijd in evenwicht. Alle koppels tac/tic waren voor New Bundy’s dat daarmee ook wedstrijd won met 8-5. Peter Willemsen van New Bundy’s finishte 124. Marc Quirijnen van De Valk dart door gooide 93 uit. Het Vaartje ontving HBHB. Van 2-2 ging het naar 4-4 en zelfs tot 6-6. HBHB pakte de laatste beslissende teamronde en won met 7-6 de wedstrijd. Voor Het Vaartje gooide Sjef van Delft 97 uit. Voor HBHB gooide Renske Schellekens 98 uit. Darth Vader 1 won de eerste wedstrijd, maar moesten nu op bezoek bij MaliBullseye. Geen probleem voor Darth Vader 1 dat met 12-1 ruim won. Voor Darth Vader noteerde Wesley Intveld een 180. Bram Pijnenburg finishte 120. De 18 teller staat op 3. Darth Vader 1 aan de leiding voor New Bundy’s.

In de Eerste Divisie begon Nie te Pijle goed aan de wedstrijd tegen Falcon. 5-3 voor, maar toen was het beurt aan Falcon. Alle resterende punten werden gepakt door Falcon dat daarmee met 8-5 won. Roy Netten van Nie te Pijle gooide een 180. Gijle Peile ontving Het Karrewiel 13. Zaak voor K13 om verlies van vorige week te vergeten en snel aan te haken bij de bovenste plaatsen. De wedstrijd ging gelijk op tot 6-6. Het Karrewiel 13 won de laatste en won daarmee ook met 7-6 de wedstrijd. Het Karrewiel 2 is een week lang aan het feesten geweest na de winst op Karrewiel 13, maar nu was het beurt aan 4P. Het Karrewiel duidelijk sterker dat met 9-4 won van 4P. Darth Vader 2 was deze ronde vrij. De 180 teller staat nu op 3 stuks. Het Karrewiel 2 blijft aan de leiding voor Falcon.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen