Dongense Darts Competitie

Speelronde 1

08 mei 2011

De zomer competitie is weer opgestart en we hanteren nu een andere puntentelling! Voor de 4 singles zijn 2 punten te verkrijgen bij winst (3-1, 4-0), 1 punten bij gelijkspel (2-2) en geen punten bij verlies. Met de koppels 501 als ook met koppels tac-tic geldt hiervoor hetzelfde. De teamronde 1001 is bij winst 1 punt. Dus er zijn eigenlijk 4 wedstrijden in 1 wedstrijd en een team kan maximaal maar 7 punten halen. Dat was 13 punten waardoor de verschillen snel erg groot waren. Totaal zijn er 18 teams die in 3 klassen strijden voor de ere plaatsen.  In de Ere Divisie spelen CHC, Triple Trouble, De Tobbers, Op Dreef 1, New Bundy’s en Het Karrewiel 69. De Tobbers kregen bezoek van Triple Trouble. De singles, koppels werden door Triple Trouble gewonnen, maar de teamronde ging naar De Tobbers. 6-1 de wint voor Triple Trouble met een 110 finish voor Stefan van Baal. Het Karrewiel 69 debuteert in de Ere Divisie en kregen gelijk een zware tegenstander: Op Dreef 1. Op Dreef 1 verloor alleen de koppels tac-tic. De uitslag was 5-2 voor Op Dreef. Martin Evertse van Op Dreef scoorde een 180. Johan Smulders had een checkout van 120. CHC ontving New Bundy’s. Nieuwe competitie, nieuwe puntentelling maakt niet uit jonguh. CHC gaat door met winnen en laat voor de tegenstanders weinig over. 7-0 voor CHC met een 152 finish voor Niels Schoormans. Jurgen Evers ook van CHC scoorde een 180. En zoals in de Wintercompetitie CHC aan de leiding met Triple Trouble op 2 en Op Dreef 1 staat derde.

De Eerste Divisie kent de volgende teams: Vrolijke Bull, Pijlloos, Gijle Peile, Falcon, Game on en Het Karrewiel 2. Falcon speelde tegen Gijle Peile. Singles waren 2-2, koppels 501 waren ook 2-2. Maar in de tac-tics maakte Gijle Peile het verschil en won de wedstrijd met 5-2. Peter van Bragt van Gijle Peile scoorde een 180. Pijlloos pakte de juiste legs tegen Vrolijke Bull. Singles en koppels werden met 3-1 gewonnen en met de teamronde werd het 7-0 voor Pijlloos. Robert van Dieren van Pijlloos gooide 1 maal 180. Van de wedstrijd Game on tegen Het Karrewiel 2 is geen uitslag bekend.  Pijlloos heeft de leiding voor Gijle Peile en Falcon.

Het Karrewiel 13, Het Vaartje, DKT 1, Op Goei Geluk, HBHB en Het Karrewiel 1 spelen in de Tweede Divisie. HBHB speelde tegen Het Vaartje en maakte ook gelijk kennis met het nieuwe punten systeem. Het Vaartje pakte alles met 3-1, maar de teamronde ging naar HBHB. Uitslag dus een 6-1 winst voor Het Vaartje. Goof Verbunt van Het Vaartje gooide 98 uit. DKT 1 speelde tegen Op Goei Geluk. De singles en koppels 501 waren voor DKT, maar tac-tic en teamronde werden door Op Goei Geluk binnen gehaald. DKT 1 wint dus met 4-3. Patrick Pruyssers van D KT had een checkout van 110. Van de wedstrijd Karrewiel 13 tegen Karrewiel 1 is geen uitslag bekend. Het Vaartje aan de leiding met DKT 1 als 2-e en Op Goei Geluk staat derde.

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen