Dongense Darts Competitie

Speelronde 30

25 april 2011

Het zit erop, de kaarten liggen op tafel…..show down! Veel team keken al uit naar het einde, maar voor enkele was er ook nog iets te winnen deze laatste speelronde.  Plek 4 lag nog open in de Ere Divisie en in de Eerste Divisie moesten de nummers 3 en 4 nog ingevuld worden. En met de Eerste Divisie maken we ook de start. De kampioen Het Karrewiel 69 pakte nog even een 13-0 mee. Op Dreef 3 werd verslagen met een 180 score voor Lars van Oosterbosch.  Pijlloos kon niks meer gebeuren op plaats 2. Het Vaartje bleek met 10-3 te sterk, maar Het Vaartje stond te ver weg voor een plaats 3 of 4. TROTS is blij met het einde. Louwe Geeuw was op de Donderdag te sterk en won met 9-4. DVDVD versloeg met 9-4 The Bouncers. Harry Goos van DVDVD had hier een checkout van 100. Op Dreef 2 kon door een goede score misschien wel de laatste plaats afgeven aan Op Dreef 3. Zeker na die 13-0 white wash. Maar Op Dreef 2 verloor met 8-5 van Het Karrewiel 1 en het is nu definitief. Op Dreef 2 wordt helemaal laatste!  Mooi(e) laatste ontving Hatseklatse en beide konden lekker vrij darten. Geen druk want er viel niks meer te halen behalve de eer natuurlijk. Mooi(e) laatste won oa door een 119 finish van Twan van der Loo met 8-5 van Hatseklatse. En dan de kraker: De Salamander tegen Het Karrewiel 13. De Salamander in vorm en Het Karrewiel voelde de geldprijzen uit hun handen glippen.  Singles gingen gelijk op, maar alle koppels werden door Het Karrewiel gewonnen. Einduitslag 10-3 voor Het Karrewiel 13. Hans de Jong van K13 gooide 112 uit. Maar komt dit niet te laat? Op Goei Geluk ontving HBHB en die kunnen nog roet in het eten gooien.  HBHB verloor de eerste ontmoeting nog, maar nu was er een 10-3 winst. En dit betekent dat HBHB nu derde is geworden en De Salamander plaats 4 in handen hebben.  Het Karrewiel 13 komt 3 punten tekort en zal tevreden moeten zijn met plaats 5. De 180 teller is hier geëindigd op een totaal van 35.

Ja dat CHC kampioen van de Ere Divisie dat weten we. New Bundy’s werd in de laatste wedstrijd met 10-3 verslagen. Voor CHC scoorde Jurgen Evers een 100 finish. Voor New Bundy’s gooide Herman Anders een 180 en ook Mark Bakx gooide 1 maal 180. Mark gooide ook nog een finish van 100. The Dartons stonden tweede en blijven dat ook. 4P met werd 9-4 naar huis gestuurd. Jos van den Boer van 4P gooide hier een 180 en Dartons captain Wiek Claassen gooide 114 uit. Op Dreef 1 blijft knap derde. Het Karrewiel 2 was een maatje te klein en verloor met 11-2. Peter van Laarhoven noteerde wel zijn 6-e 180 score. Maar dan nog plaats 4. De Valk 1 begon met 4 punten achterstand, maar zette de druk er wel op. De Valk versloeg namelijk Falcon met 13-0. Voor de Valk noteerde Ramon Bressers, John Raesen en Bas van de Borst alle 1 maal 180. Voor John was het z’n 15-e 180 score deze competitie. Triple Trouble had dus een kleine voorsprong en ontving DKT 1. Triple Trouble had hier en daar wat geluk en won met 11-2 de wedstrijd. De vierde plaatsvoor Triple Trouble is dus een feit. Gijle Peile speelde op bordje 1 tegen De Tobbers. De Tobbers zijn het de laatste wedstrijden wat kwijt en ook nu werd er verloren. Gijle Peile was met 8-5 te sterk. D’Ouwe Sok speelde tegen Vrolijke Bull. D’Ouwe Sok redelijk vast op de laatste plaats maakte er toch een wedstrijd van. Vrolijke Bull won net aan met 7-6. Game on speelde tegen WICO en de vorige wedstrijd ging met 11-2 naar Game on. WICO was op z’n hoede en won met 9-4 deze wedstrijd. Marco Roosen van WICO gooide 117 uit. DE 180 teller is geëindigd op een Totaal van 228.

 Komende Donderdag 28 April 21:00 cafe De Valk is er de vergadering voor de Zomercompetitie waar ook nog nagesproken gaat worden over de afgelopen Wintercompetitie. Dus heb je opmerkingen hierover kun je die kenbaar maken komende Donderdag.

Het afsluitingstoernooi met prijsuitreiking is op Zaterdag 7 Mei. Gratis singletoernooi start om 19:30.

De Zomercompetitie start op vrijdag 6 Mei en de teams die hieraan meedoen veel succes en plezier!

  1. Beheer

  2. Klik op de link om een uitslag in te voeren.

    Uitslag invoeren
  3. Kik op de link om een wedstrijd te verplaatsen.

    Verplaatsen