Dongense Darts Competitie

Kwart Finale beker

05 december 2016

Kwartfinale Beker Dongense Darts Competitie

Aan de vooravond van alle Sinterklaas activiteiten werd de kwartfinale van het bekertoernooi verspeeld. Plaatsing beste vier. We starten zoals altijd met de Verliezersronde. Triple Trouble is zonder zich in te spannen al door. Gijle Peile kon door omstandigheden geen team op de been brengen, dus zit het bekertoernooi erop. Falcon speelde tegen DVDVD. Falcon was duidelijk een maatje te groot en won vrij overtuigend met 12-1. Zooike Ongeregeld tegen Het Karrewiel 2 was iets spannender. Maar bij een 3-2 stand liep Zooike Ongeregeld makkelijk door naar 6-2 tot een 9-4 eindoverwinning. Pim van Boxel van Zooike Ongeregeld noteerde een 180 en finishte 100. Darth Vader ontving Vrolijke Bull en daar zou best eens een verrassing kunnen uitkomen. Vrolijke Bull was echter bij de les. Vanaf 5-3 werd de wedstrijd beslist met de koppels tac/tic. 9-4 de eindscore en Vrolijke Bull dus door in de beker.

In de Winnaarsronde speelde Het Karrewiel 13 tegen The Dartons, de favoriet om opnieuw de beker te winnen. Het Karrewiel zat goed in de wedstrijd en wist zelfs op 5-5 tussenstand te komen. Helaas voor Het Karrewiel scoorde The Dartons daarna de resterende punten en won dan toch nog met 8-5 de wedstrijd. The Dartons door. Hans de Jong van K13 scoorde een 180. Voor The Dartons gooide Mark Goos een 180.  Malle Bull won in competitieverband al eens met 13-0 van Nie te Pijle. Zo erg was het deze keer niet, maar Malle Bull kwam niet in gevaar. 9-4 de winst. Voor Nie te Pijle scoorde Niek Geutjes een 180. De kraker van deze week was BSEIDREN tegen De Valk 1. Nou konden de mannen van BSEIDREN laten zien dat het allemaal gene geluk is in de competitie. De wedstrijd ging gelijk op van 2-2 naar 4-4 en zelfs tot 6-6. Dus een beslissende 1001 leg was het gevolg. BSEIDREN pakte deze en zijn dus door naar de volgende ronde. Voor De Valk noteerde Ramon Bressers een 140 finish en een 180 score. Voor BSEIDREN gooide Leo Laurijsen 1x 180. Mark Lodewijks had ook een 180 en finishte 110. No Skills just lucky speelde tegen Op Dreef 12. Op Dreef had geen kind aan No Skills just lucky en pakte de winst met 11-2. Rick Verschure van Op Dreef noteerde een 180.